0

The Best Exotic Marigold Hotel

The Best Exotic Marigold Hotel
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.4 / 10 (685 stemmer)
Kritikerne:
6.1 / 10
 
 

Shakespeare in Love-regissør John Madden har med seg et stjernelag av britiske skuespillere...

 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (13)
Norgespremiere: 21.03.2012
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: John Madden

Kinopremiere: 21.03.2012
Drama / Komedie
Aldersgrense: Tillatt for alle
Flere fakta

Om filmen

Shakespeare in Love-regissør John Madden har med seg et stjernelag av britiske skuespillere (Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy, Tom Wilkinson m.fl.) i en feel-good-film full av livsvisdom, varme og humor. Vi treffer syv pensjonister som hver for seg sliter med sitt. Overbevist av en imponerende reklame for et rimelig luksushotell i India bestemmer de seg alle for å tilbringe pensjonisttilværelsen på eksotiske Marigold Hotel.


Det forfalne og tomme hotellet som møter dem ligner derimot ikke det grann på hva som ble forespeilet i reklamen. De føler seg lurt av den unge bestyreren Sonny, spilt av Dev Patel (Slumdog Millionaire), men han har gode intensjoner og gjør så godt han kan for å ta seg av gjestene.

Det brutale møtet med den indiske kulturen setter en støkk i pensjonistene og de danner et nært samhold. Sakte, men sikkert, tar de til seg de nye impulsene og på hver sin måte blomstrer de i de nye omgivelsene. De opplever at det aldri er for sent å starte et nytt liv eller å finne kjærligheten. The Best Exotic Marigold Hotel er et møte mellom to ulike kulturer, men mest av alt en hyllest til livet.

 

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen