0

Pelle Politibil på Sporet

Pelle Politibil på Sporet
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.0 / 10 (689 stemmer)
Kritikerne:
7.4 / 10
 
 

Pelle Politibil er tilbake med gamle og nye venner i søt og fartsfylt animasjonsfilm!
 

 
Se trailere (4) Fakta Bilder (4)
Norgespremiere: 03.05.2013
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Rasmus A. Sivertsen, Rune Spaans

Kinopremiere: 03.05.2013
Animasjon / Barnefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle
Flere fakta

Om filmen

I Pelle Politibil på Sporet er Kronprinsessa atter tilbake i Bodø, denne gangen for å åpne den nye Havørnparken. Her ligger en ruvende havørn og ruger på et egg og alle gleder seg til det blir ungeskrik i parken. Byens egen helt, Pelle Politibil, får det ærefulle oppdraget å passe på parken, og spesielt havørna.


Til sin store forskrekkelse oppdager Pelle og hans bestevenninne Oda Oter at skruppelløse miljøkriminelle er på ferde i parken: Sjeldne dyr, som gaupe og fjellrev, forsvinner sporløst. Krisen er total når Pelle oppdager at tyver også har klart å stjele selve symbolet for parken - havørna. Heldigvis ligger egget fortsatt i det forlatte reiret. Pelle er den eneste som er i stand til å ta vare på det - men det er ikke lett for en politibil. Og han må samtidig ta opp jakten etter tyvene for å finne ørnemora.

Pelle Politibil på Sporet er animasjonsfilm nummer to etter Pelle Politibil Går i Vannet, som hadde premiere i januar 2010.

Les alt om filmen

Bilder

 
Se alle bilder Se alle skuespillere (7)

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.