Gal Gadot er Wonder Woman

Superheltfilmer i 2017 og fremover

Wonder Woman, Justice League, Venom og mye mer!

Superheltfilmen "Captain America: Civil War" var den aller mest innbringende filmen på verdensbasis i 2016, og blant de 15 største filmene finner vi hele 6 superheltfilmer ("Batman v Superman: Dawn of Jusitice" på 5. plass, "Deadpool" på 8. plass, "Suicide Squad" på 10. plass, "Doctor Strange" på 11. plass og "X-Men: Apocalypse" på 13. plass). Så det er ikke overraskende at superhelttrenden fortsetter med full tyngde, med utvidelser og sammensmeltninger av både Marvels og DC Comics universer.

I tiden fremover kan vi blant annet glede oss til en ny runde med Guardians of the Galaxy-teamet, Justice League får sin første film og det blir gjensyn med både Thor og Avengers-gjengen.

Dessuten kommer den aller første filmen med en kvinnelig superhelt i front, nærmere bestemt Wonder Woman, det gleder vi oss stort til!

Artikkelen oppdateres fortløpende med ny informasjon. Med forbehold om endringer.

Lego®Batman filmen

LEGO®BATMAN FILMEN

Premiere: PÅ kino nå!

Den første av Warner Bros oppfølgere/spinoffer til "Lego®Filmen" fra 2014 er en animert Batman-film. Will Arnett låner ut stemmen til hovedrollen, og ellers får vi høre både Michael Cera, Zach Galifianakis, Ralph Fiennes og Mariah Carey.

Plottet: Bruce Wayne must not only deal with the criminals of Gotham City, but also the responsibility of raising a boy he adopted.

Les også: Batman av lego blir langfilm

Hugh Jackman i Logan: The Wolverine

LOGAN: THE WOLVERINE

Premiere: På kino nå!

Hugh Jackman er tilbake i hovedrollen som Logan/Wolverine for aller siste gang i den tiende filmen i X-Men-serien.

Les også: De best besøkte superheltfilmene i Norge

Power Rangers

POWER RANGERS

Premiere: På kino nå!

Pow pow! 90-tallsfenomenet "Power Rangers" er tilbake i kinoversjon! Den amerikanske sci-fi/superheltfilmen er regissert av Dean Israelite ("Project Almanac") og på rollelista står blant annet Bryan Cranston, Elisabeth Banks, Naomi Scott, Becky G., Bill Hader og Dacre Montgomery.

Les også: Her er Power Rangers første teasertrailer

Zoe Saldana i Guardians of the Galaxy 2

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2

Premiere: 26. april 2017

"Guardians of the Galaxy" hadde stor suksess på kino verden over i 2014, med en inntjening på over 770 millioner dollar!

Det er derfor en selvfølge at James Gunn skriver og regisserer en oppfølger, med de fem hovedrolleinnehaverne med på laget. I tillegg dukker Sylvester Stallone opp i filmen.

Les også: Det eksplosive filmåret 2017

Chris Pine og Gal Gadot i Wonder Woman

WONDER WOMAN

Premiere: 16. juni 2017

Gal Gadot spiller krigerprinsessen Wonder Woman, og visstnok skal hun få en hel trilogi.

Les også: Norske Lisa Loven Kongsli og Robin Wright til Wonder Woman

Spider-Man: Homecoming

SPIDER-MAN: HOMECOMING

Premiere: 7. juli 2017

"Spider-Man: Homecoming" hektes på det utvidede Marvel-universet med Avengers-heltene, og første glimt av populære Spidey fikk vi allerede i "Captain America: Civil War". Britiske Tom Holland har fått æren av å ta over edderkoppdrakta, og Jon Watts regisserer.

Les også: Her er nye Spider-Man!

Thor: Ragnarok

THOR: RAGNAROK

Premiere: 27. oktober 2017

Vi møter Chris Hemsworth og Tom Hiddleston i den tredje filmen om Thor. Denne gangen må Thor konfrontere gudene når Asgard er truet av akopalypsen Ragnarok.

Les også: De beste vikingfilmene

Justice League

JUSTICE LEAGUE

Premiere: 17. november 2017

Det har lenge vært snakk om en "Justice League"-film som forener Supermann, Batman, Green Lantern, Wonder Woman, Aquaman, The Flash og flere i mange år. DC Comics svar på The Avengers-satsningen. I november skal det endelig skje, med Zack Snyder som regissør. Med seg har han Amy Adams, Henry Cavill, Ben Affleck, Jason Momoa, Willem Dafoe og Gal Gadot. Det ryktes også at Jared Leto dukker opp som The Joker. Oppfølgeren er allerede lagt til 2019.

Les også: DC Comics satser for fullt

Black Panther

BLACK PANTHER

Premiere: 16. februar 2018

Joe Robert Cole skriver manuset om den kongelige afrikanske lederen som får supermenneskelige krefter, basert på tegneserien av Stan Lee og Jack Kirby. Chadwick Boseman har fått hovedrollen, mens Andy Serkis ryktes å gjenta rollen som Ulysses Klaw som han hadde i "Avengers: Age of Ultron". Michael B. Jordan er også med på laget i rollen som Erik Killmonger.

Les også: 12 kommende filmer fra Marvel

Avengers: Infinity War

AVENGERS: INFINITY WAR - PART 1

Premiere: 4. mai 2018

Historien om kampen med Thanos (Josh Brolin) er så stor at den fordeles over Avengers 3 & 4. Innspillingen skal allerede ha startet.

Les også: Russo-brødrene kaprer «Avengers»

Animated Spider-Man Project

ANIMATED SPIDER-MAN PROJECT

Premiere: 21. desember 2018

Prosjektet er skrevet av Phil Lord og Chris Miller, og regissøren er ingen ringere enn animasjonsveteranen Bob Persichetti ("Hercules", "Shrek 2" og "Puss in Boots"). Filmen står på egne bein og skal ikke være basert på live-action franchisen. Plottet er foreløpig ikke offentliggjort.

Jason Momoa er Aquaman

AQUAMAN

Premiere: 21. desember 2018

Som et ledd i Warner Bros.' planer om å utvide DC Comics' Justice League-univers får vi nå en egen film om "Aquaman"! Jason Momoa spilte Vannmannen i "Batman V Superman: Dawn Of Justice" og gjentar rollen i "Justice League", og får ikke overraskende rollen i denne filmen også. James Wan regisserer, og filmen er for tiden på manusstadiet.

Les også: Her er Aquaman!

En tolkning av skurken Venom

VENOM

Premiere: Ubestemt 2018

Sony Pictures og Marvel har annonsert at det kommer flere filmer om Spider-Man-skurken Venom og skurkegruppen Sinister Six. En gruppe manusforfattere jobber i skrivende stund med å utvide universet. Alex Kurtzman skal regissere og skrive "Venom", og plottet er foreløpig: Daily Bugle-ansatt Eddie Brock blir ødelagt av en utenomjordisk symbiote og utvikler seg til Spider-Mans erkenemesis Venom.

Les også: «Spider-man»-skurk får egne filmer

Deadpool 2

DEADPOOL 2

Premiere: Ubestemt 2018

Deadpool 2: Kritiker- og publikumssuksessen "Deadpool" får en etterlengtet oppfølger. Plottet er foreløpig ukjent, men Ryan Reynolds og Brianna Hildebrand vender tilbake som Wade/Deadpool og Negasonic Teenage Warhead. Det ryktes at vi også får se T. J Miller som Weasel og Michael Shannon som Cable.

Les også: Første titt på Deadpool 2

Captain Marvel

CAPTAIN MARVEL

Premiere: 8. mars 2019

Basert på historien til Gene Colan og Roy Thomas, med manus av Meg LeFauve og Nicole Perlman. I tittelrollen får vi se Orscarvinneren Brie Larson.

Les også: 12 kommende filmer fra Marvel

Dwayne Johnson på premieren til San Andreas

SHAZAM

Premiere: 5. april 2019

Dwayne Johnson skal spille rollen som Black Adam i filmen om "A boy is given the ability to become an adult superhero in times of need with a single magic word."

Les også: Superheltfilmene fra DC Comics

Les også: 12 kommende filmer fra Marvel

Avengers: Infinity War - Part 2

AVENGERS: INFINITY WAR - PART II

Premiere: 3. mai 2019

Andre del av historien om kampen mot Thanos (Josh Brolin) er forventet å lande på kinoer våren 2019.

Les også: Russo-brødrene kaprer «Avengers»

Suicide Squad

SUICIDE SQUAD 2

Premiere: Ukjent dato 2019

Superskurkene fra "Suicide Squad" (2016) får en oppfølger. Handlingen- og hvem som er involverte i prosjektet er foreløpig ikke kjent.

Green Lantern Corps

GREN LANTERN CORPS

Premiere: 24. juli 2020

Sommeren 2020 får vi en splitter ny grønn lanterne!

Les også: Superheltfilmene fra DC Comics

The Flash

THE FLASH

Premiere: ukjent dato 2020

Ezra Miller er Barry Allen aka The Flash! TV-serien med samme navn har vært en stor suksess, da med Grant Gustin i tittelrollen.

Les også: Superheltfilmene fra DC Comics

Justice League: Part 2

JUSTICE LEAGUE PART TWO

Premiere: Ubestemt dato

Zack Snyder regisserer på ny Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill og co.

Les også: Superheltfilmene fra DC Comics

Channing Tatum

GAMBIT

Premiere: Ubestemt

Dette vet vi så langt: Channing Tatum har ønsket å spille X-Men-mutant i lang tid, og 20th Century Fox har bestemt at tiden er inne for at fan-favoritten Cajun skal få en egen film. Perfekt match! Doug Liman skal regissere, og produsent Simon Kinberg har uttalt at filmen vil bli en "sexy thriller". Filmen har allerede blitt utsatt flere ganger.

En tolkning av The Sinister Six

THE SINISTER SIX

Premiere: Ubestemt

Sony Pictures og Marvel har annonsert at det kommer opptil flere filmer om Spider-Man-skurken Venom og skurkegruppen Sinister Six.

Les også: «Spider-Man»-skurk får egne filmer

En tolkning av Cyborg

CYBORG

Premiere: Ubestemt dato

Ray Fisher skal spille Victor Stone/Cyborg våren 2020.

Les også: Superheltfilmene fra DC Comics

James McAvoy i X-Men: Apocalypse

X-Men: The New Mutants

Premiere: Ubestemt dato

"X-men"-spinoffen "The New Mutants" skal skrives og regisseres av Josh Boone ("The Fault in Our Stars"), og ryktes å ha James McAvoy med på laget som Professor X.

Margot Robbie i Suicide Squad

Gotham City Sirens

Premiere: Ubestemt dato

Margot Robbie gjennoptar rollen som Harley Quinn når tre av Gothams mest notoriske kvinnelige kriminelle skal gjennomføre et livsfarlig oppdrag.

Les også: Barske seriedamer i ny storfilm

RYKTEBØRSEN:

Black Widow: David Hayter skal muligens skrive filmen om Den sorte enke (Scarlett Johansson), en film nylig Russo-brødrene ytret ønske om å regissere. Helt greit for oss! De sa dette på spørsmål om å gi helten en egen film:
"We love that character. We find that the character is one of the richest, if not the richest, character in the Marvel Universe. A very, very complex character, is haunted by demons. Her understanding of the world is fascinating, and I think there's a lot that can be done with that character."

Lobo: Vi får kanskje se anti-helten Lobo på kino, prosjektet har ihvertfall funnet en regissør og manusforfatter i Brad Peyton. Dette er plottet så langt: En tenåringsjente slår seg sammen med en over to meter høy, blå skapning for å stanse en gjeng med flyktninger.

X-Force: Det ryktes at Joe Carnahan skal regissere filmen om en tidsreisende som samler et lag med mutanter for å hindre den forferdelige fremtiden han kommer fra. Ubestemt premiere.

Avengers Infinity War: Part 2: Joe og Anthony Russo står atter en gang for regien når Infinity War-historien skal avsluttes med et BANG!

Untitled Superman Project: Dato og plott er foreløpig ukjent, men Henry Cavill ser ut til å være med på laget.