Rosie Huntington-Whiteley i Transformers 3

Her er den nye Transformers-baben

Arvtageren til Megan Fox!

Den britiske Victoria's Secret-modellen Rosie Huntington-Whiteley fyller skoene til Megan Fox som den kvinnelige hovedrollen i premiereklare " Transformers 3".

Rosie Huntington-Whiteley spiller Carly og Patrick Dempsey spiller Dylan i Transformers 3 

I de to første Transformers-filmene er det Megan Fox som har spilt baben, i rollen som Sams ( Shia LaBeouf) ungdomskjæreste Mikaela.

Opprinnelig skulle Fox spille i alle de tre Transformers-filmene, men uoverensstemmelser med regissør Michael Bay førte til at hun ikke ble med på den tredje filmen. Dermed dukker det opp en ny jente i Sams liv: Carly, spilt av Huntington-Whiteley.

Megan Fox i Transformers 

SE DEN SISTE TRAILEREN!

SKJØNNHET ER ALFA OG OMEGA

I likhet med Hungtington-Whiteley gjorde Fox sitt store gjennombrudd med " Transformers", riktignok med litt mer skuespillererfaring i bakhånd. Manglende erfaring som skuespiller er forøvrig ikke det viktigste for Hungtington-Whiteley når hun nå tar over etter Fox. Her er det babe-faktoren det dreier seg om - og der er Fox mye å leve opp til. Hun ble fort sammenlignet med Anglina Jolie og havnet raskt på toppen ulike kåringer, som FHMs "Sexiest Woman in the World" i 2009.

Les om alle Transformers-filmene

Men så er det heller ikke skuespill det handler om for Transformers-jentene, for igjen, her er det babe-faktoren som gjelder. I mai i år ble Hungtington-Whiteley kåret til klodens heiteste dame i Maxim Magazines populære "Hot 100"-liste, noe Megan Fox aldri har greid (hennes beste plassering er 2. plass i 2009).

Rosie Huntington-Whiteley i Transformers 3 

Stem på din favoritt-karakter!

Laster...

Hvem er din favorittkarakter i Transformers-universet?

Se også:

Filmer:

Profiler:

For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.