Jennifer Aniston i Horrible Bosses

Aniston "elsker jenter"

– Jeg elsker jenter, sier Jennifer Aniston (42), som er mest opptatt av gutta i "Horrible Bosses".

I Seth Gordons komedie (norgespremiere fredag) spiller hun den tvilsomme tannlegen som gjør sexpresset hardt for sin mannlige assistent ( Charlie Day). Men under lanseringen i London tilbyr Aniston også en forklaring på hvorfor hun har så mange kvinnelige fans.

– De liker skoene mine, fleiper hun på skyhøye hæler.

– Nei, jeg vet ikke. Jeg digger jenter! Sånn, der fikk jeg sagt det. Jeg bare elsker dem.

Fra egen fantasi

Charlie Day og Jennifer Aniston i Horrible Bosses Selv om hun har beveget seg milevis fra dydsmønsteret Rachel Green, var ikke Aniston redd for å tøye strikken under opptak.

– Det var det artig, hvor langt vi gikk. Filmen som sådan gjør det. Det handler ikke om "ganske gufne" sjefer. De er virkelig grusomme.

– Du måtte la forfengeligheten fare?

– Det er veldig vulgært, så ja. Men det er noe av det morsomste med dette – det er så hinsides og grenseløst. Du måtte bare glemme alt og ikke bry deg om at du opptrer fullstendig usmakelig. Og det elsket jeg.

– Baserte du rollefiguren på noen bestemt?

– Nei, det var mer et spørsmål om å dykke ned i min egen skitne fantasi og se hva jeg kunne finne der.

Startet med teater

Horrible Bosses med Kevin Spacey og Jason Bateman En annen som bygger opp under tittelen " Horrible Bosses" med innsatsen sin, er Kevin Spacey, til daglig leder ved prestisjescenen The Old Vic. Aniston utelukker ikke at hun en gang vil medvirke i en av oppsetningene hans.

– Jeg startet jo med dårlig teater i New York, ting ingen husker lenger. Jeg elsker teater, og ville satt pris på å få være med igjen hvis det riktige prosjektet dukket opp.

Skjønt, først skal hun ha et avbrekk fra skuespillerkarrieren, uten at hun vil røpe hva hun har tenkt å bedrive.

– Hvorfor skal jeg fortelle deg det? Jeg skal bare ta en pause uten å vite hva som skjer, hvilket er det fine med det. Du vet, reise – leve litt.

Rachel gjelder ennå

– Hvordan ser du tilbake på tida i "Friends"?

– Jeg ser tilbake på den med glede. Det var kjempegøy, sier Aniston, som var en av 2000-tallets best betalte TV-stjerner.

– Det finnes folk der ute som stadig tiltaler meg som Rachel.

Film:

Profiler:

For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.