- Bygdekinoen
Filmprogrammet
Klikk for stort kart Bygdekinoen har fått nye nettsider. Der finner du filmprogrammet og filmomtaler for kommende filmer i tillegg til annen nyttig funksjonalitet. Som tidligere er informasjonen tilpasset hver enkelt Bygdekino.

Velg fylke fra menyen nedenfor eller fra kartet og finn ønsket kino. Nettsiden du kommer til gir deg mulighet til å sette din kino som fast oppstartsside.

Direktetilgangen til den nye siden skjer via www.bygdekinoen.no

 
Digitalisering av Bygdekinoen
FILM&KINO har denne måneden sendt informasjonsskriv til alle Bygdekinoens spillesteder med orientring om digitaliseringen. FILM&KINO vil opprettholde Bygdekinoen etter digitaliseringen. Dersom alt går etter planen vil alle anleggene digitaliseres i løpet av 2010. Den ordinære driften er dermed planlagt å forsette uten endringer ut 2009.
Les mer >>
Bygdekinoen Ønsker du besøk av Bygdekinoen?
Bygdekinoen er en enkel og grei måte å få kino på for steder som ønsker å gi et kulturtilbud til folk der de bor. Det eneste som trengs er et egnet lokale. Bygdekinoen sørger for film, kinomaskinist og vsningsutstyr. Hver høst setter Bygdekinoen opp rutene for neste års filmvisninger. Dersom dette høres interessant ut, er tiden nå kommet for å ta kontakt.
Les mer >>
Den store kinodagen 2008 Bygdekinorekord på Den Store Kinodagen
Bygdekinoen gjennomførte 38 forestillinger på Den store kinodagen, og hadde et samlet besøk på 1 593. Dette er en økning på194 prosent fra fjorårets 542 besøk i løpet av 27 forestillinger. På noen av spillestedene var det over 50 prosent deltagelse blant innbyggere.
Mamma Mia-utekino på Prestfoss Bygdekinoen under åpen himmel
Bygdekinoen har hatt utekinovisninger mange steder i sommer. Den siste helgen i august var det var det stappfullt og utsolgt for kinobilletter da Mamma Mia ble vist på Lillestrøm torg, og svært stemningsfullt da samme film ble vist på Prestfoss.
Les mer >>
Staben på Austrheim Samfunnshus Austrheim samfunnshus er Årets bygdekino
Austrheim samfunnshus er kårets til Årets bygdekino 2008. Premien er et stipend på kroner 7 500, som skal benyttes til å delta på filmfestivalen i Haugesund eller en annen norsk filmfestival.
Les mer >>
 
Engelen
  FILMSTUDIEARK
Informasjonsmateriale for bruk av film i undervisningssammenheng finner du her!
Les mer >>
  Premiereoversikt
Kommende filmer på oslokino.no
Klikk her for å komme til Oslo Kinos oversikt over kommende filmer. OK tar forbehold om at det kan komme endringer.

  Aldersgrenser
Medietilsynets filmdatabase Klikk her for å finne hvilken aldersgrense som er satt på ulike filmer. Databasen innholder alle spillefilmer som har gått på kino i Norge siden 1913.
  Nytt fra digitalkino-prosjektene
Her kan du få med deg siste nytt fra prosjektene med digitalkino:
NORDICs hjemmesider
NDAs hjemmesider
Les mer >>
  Releaseplaner video
Releaseplan på release.no
Release.no har oversikt over videobransjens releaseplaner - både for kjøpe- og leiefilm.
Barnefilmrådgiver Tonje Hardersen
  Skolekinonytt
Film & Kino sender månedlig ut nyhetsbrevet Skolekinonytt til lærere og andre interesserte.
Klikk her for å melde deg på Skolekinonytt.
Les mer >>
  Film & Kino - idébank for kinotiltak
Ved hjelp av gode ideer fra kinoene og interne medarbeidere har Film & Kino utviklet en idébank for alle som ønsker å igangsette lokale tiltak på kinoer over det ganske land.
Les mer >>
 
Film & Kino Filmens Hus, Dronningensgate 16, Postboks 446 Sentrum, 0104 Oslo Tlf: 22 47 45 00 / Faks: 22 47 46 99