0

Titanic

Titanic
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.4 / 10 (6559 stemmer)
Kritikerne:
7.9 / 10
 
 

Verdens kanskje mest kjente kjærlighetshistorie er kjent for de fleste. Jack (DiCaprio) og...
 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (9)
Norgespremiere: 13.04.2012
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: James Cameron

Kinopremiere: 13.04.2012
Drama / Romantikk
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta

Om filmen

Verdens kanskje mest kjente kjærlighetshistorie er kjent for de fleste. Jack (DiCaprio) og Rose (Kate Winslet) glitrer i rollene som de elskende hvis sosiale status skiller dem ad. De deler likevel kjærligheten - og skjebnen.


Intet på denne jord kan måle seg med den storslåtte og legendariske beretningen om TITANIC. Som vinner av 11 Oscarstatuetter, inkludert Beste Film, seilte denne gripende kjærlighetshistorien rett hjem hos kinogjengere over hele verden, for til sist å fremstå som den mest populære filmen gjennom alle tider.

Leonardo DiCaprio og Kate Winslet glitrer på lerretet som Jack og Rose, de unge elskende hvis sosiale status skiller dem ad - men som likevel finner hverandre om bord på jomfruturen til R.M.S Titanic, skipet som ikke kan synke. Men da luksusbåten kolliderer med et isfjell i Nord Atlanteren, snur den lidenskapelige kjærlighetshistorien om til en dramatisk kamp for å overleve.

Denne skjebnesvangre filmen om forbudt kjærlighet og heltemot, fra den anerkjente filmskaper og mange ganger Oscar vinner James Cameron, blir stående som et ekte filmatisk mesterstykke.

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (9)

Diskuter filmen