Filmweb
Nordkapp Kino
 
Info
  Kjøp billetter
 
 
Info
  Gavekort
 
 
Info
  Kinobursdag
 
 
Info
  Honnywood 1 - 3 februar 2016
 
 
Info
  Kontakt oss
 
 
Info
  Aldersbestemmelser
 
 
Info
  Nordkapp Filmfestival 14. - 18. September 2016
 
 
Info
  Nordkapp Barne og-Ungdomsfilmfestival 9. - 11. September 2016
 
 
Info
  Nordkapp kommune
 
 

  Istid 4: Kontinenter på avveie (norsk tale 3D)
Premieredato: 290612

Scrats elleville jakt på den forbannede eikenøtta, som han har jaktet på siden tidenes morgen, får verdensomspennende konsekvenser i Istid 4: Kontinenter på avveie. Kontinentene deler seg!

Disse voldsomme kontinentale omveltningene sender Manny, Diego og Sid på sitt mest spennende eventyr noensinne.


Programmet for denne filmen:
  Dato Alder Sal Tid  

I det kontinentene deler seg kommer de tre vennene bort fra resten av flokken, og med Sids bestemor på slep støter de borti en flokk brokete pirater som gjør alt for å forhindre at Manny, Diego og Sid kommer hjem igjen...


Mammuten MANNY (Otto Jespersen) er oppgitt over at både verden rundt ham og familien er i konstant forandring for han. Fersken (Heidi Ruud Ellingsen) er ikke lenger en baby, men en trassig tenåring. Like egenrådig som sin mor og sta som sin far. Mannys tendens til å være overbeskyttende fører til en fryktelig krangel mellom far og datter rett før verden deler seg og Manny blir skilt fra familie og flokk. Nå sverger han å kjempe seg tilbake til familien og bli venner med Fersken igjen. Og tross i alle farer han må møte er Manny fremdeles vår kraftfulle helt fra Istid 3 - ingenting skal få stoppet ham!


Dovendyret SID (Dagfinn Lyngbø) er opprømt når slektningene hans endelig kommer på besøk - tilsynelatende glad for å se ham igjen. Men, de forsvinner like fort som de kom og "glemmer" å ta med seg den krakilske bestemora. BESTA (Gisken Armand) blir feid ut på havet sammen med trioen og gjør Sids kamp for å overleve uendelig mye vanskeligere, kravstor som hun er.


DIEGO (Sven Nordin), sabeltanntigeren, er på hugget og klar til å hjelpe Manny med det forestående eventyret. Vel ute på havet møter Diego hunsabeltann-tigeren SHIRA (Ine Jansen) og han oppdager en ny, underlig følelse - forelskelse. Diego inviterer Shira til å være med i flokken, men hun vil ikke forlate livet som pirat og han tvinges til å forlate henne. Spørsmålet er om han ikke har begått sitt livs største feil?


Ellie(Linn Skåber) blir nødt til å ta sin manns plass som leder og hjelpe alle å finne trygg grunn når Manny, Diego og Sid skilles fra flokken. I tillegg er hun nå alenemor. Ellie husker hvordan det var å være tenåring og forstår datterens første forelskelse. Men, hun må minne Fersken på at hun ikke trenger å forandre seg for å bli akseptert. Hun må være stolt over å være halvt pungrotte!


Kaptein Gøtt (Paul-Ottar Haga), en prehistorisk orangutang, er en diger og brutal pirat som utnytter situasjonen til å bli Havets Hersker. Om han svinger seg i riggen eller leder sine sjørøvere i angrep elsker Gøtt piratlivet over alt annet - hva er bedre enn å kunne ta det man vil når man vil. Men, når Manny og gutta stjeler skipet og skattene hans kjenner hans vrede ingen grenser. Han vil ha hevn!

 

 

Istid 4 (3D)

 
Istid 4 norsk plakat

Se trailer til Istid 4: Kontinenter på avveie (norsk tale 3D)
Fakta
Originaltittel: Ice Age: Continental Drift
Regi: Steve Martino, Mike Thurmeier
Genre: Animasjon / Familiefilm / Komedie
Skuespillere: Otto Jespersen (Manny), Dagfinn Lyngbø (Sid), Sven Nordin (Diego), Linn Skåber, Jan Gunnar Røise (Chrash), Espen Sandvik (Eddie), Espen Sandvik (Eddie), Gisken Armand (Besta), Heidi Ruud Ellingsen (Fersken), Paul-Ottar Haga (Kaptein Gøtt), Ine Jansen (Shira)
Nasjonalitet: USA
Lengde: 1 t. 32 min.
Distribusjon: Twentieth Century Fox Norway
 
 
Kolofon