Filmweb
Sykkylven kino
 
Info
  Kinoprogram
 
 
Info
  Kulturprogram
 
 
Info
  Billettinfo.
 
 
Info
  Aldersgrenser
 
 
Info
  Om kulturhuset
 
 
Info
  Musikkbingen
 
 
Info
  Sykkylven symjehall
 
 
Info
  Kulturkalender
 
 
Info
  Gavekort
 
 
Info
  Filmweb
 


 
Info
 

Kontaktinformasjon
Dagleg leiar / Kinosjef:

Halstein Kurseth

Tlf: 41605528

 

Billettluke

Tlf: 48100910
(17-20, Fredag og Søndag)

 

 

 

 
 


  Ragin Wenk-Wolf IMAGE IN MY MUSIC

Sykkylven Kulturhus 21.Oktober kl.19.00

 


Jan Schou Ragin Photo FullSizeRender.jpg 

 

 

 

IMAGE IN MY MUSIC

Et multi media, multi dimensjonalt show

Fra Klassiske Perler til Secret Garden og Pink Floyd

For alle og enhver, store og små

 

"Inside my head the music has colors, shapes, textures, and many more images;

imagine, now you can see it too ...”

 

Medvirkende: Ragin (violin), Tor Espen Aspaas (piano)

 

“Image in my Music” hadde premiere på Kilden i Kristiansand i 2014, foran et meget begeistret publikum. I showet får man oppleve det Ragin Wenk-Wolff ser i sitt indre når hun spiller på sin Stradivarius fra 1689.

 

Inni mitt hode har musikken farger, former, teksturer og andre bilder,

forklarer Ragin.  I dette showet tar hun oss med på en magisk reise inn i en musikers indre verden.  Vi blir med inn i en drømmeverden hvor kvalitets-musikk for alle og enhver, fremført “live”, blir forsterket, innpakket i en visuell reise.  Omvendt er det i de store Hollywoodfilmene musikken som er med å få frem stemningen i det man ser. Vi får oppleve   hvordan Ragin ser musikk gjennom farger, former, bilder og teksturer og hvordan hennes opplevelse av musikk er multi-dimensjonal. Det blir en unik musikkopplevelse hvor vi bades i lys, mørke, tykt, tynt, høyt, lavt, nært, fjernt, gjennomsiktig, solid, og skiftende atmosfære. Ragins indre rike åpenbarer seg også gjennom 6 forskjellige kostymer. Kostymene harmonerer med fargene og stemningen til hvert nummer i programmet.

Ragins multi-mediale konsert-show  kombinerer hennes egen billedkunst med foto- og filmkunst av Kai-Wilhelm Nessler og er produsert av Virtuell-Teater designer Joachim Schamberger.

Ragin Wenk-Wolff fra Lindesnes har nettopp flyttet tilbake til Norge etter mange år i New York.  Ragin har bak seg alt fra hyppige radio- og TV-opptredener, uroppførelser og CD-innspillinger av violin-konserter komponert for og tilegnet henne, (bl.a. av Johan Kvandal, Ragnar Söderlind, Knut Nystedt)  med orkestre som Royal Philharmonic i London,  - til utstillinger av egen kunst på steder så forskjellige som Paris og Lyngdal, hvor hun samtidig  også ga konserter.

Hennes offisielle debutkonsert i Aulaen i Oslo som 17-åring skapte sensasjon og ble etterfulgt av Debutantprisen og utallige andre priser, solist-opptredener med alle de store norske orkestrene samt i Europa og USA.

 

Ragin om det å ha synestesi:  “Det er en deilig verden å være i.  Å forklare hvordan det er, blir som å forklare en blind hvordan det er å være seende, eller å forklare en døv hvordan det er å høre.  Det er en ekstra dimensjon som jeg deler med publikum, sier hun.”  - Fædrelandsvennen, 18. september 2013

 

Tor Espen Aspaas er en av våre mest profilerte pianister; professor ved Norges musikkhøgskole, en allsidig musikkformidler og grunnlegger av kammermusikkfestivalen Vinterfestspill i Bergstaden på Røros. Han har vært solist med tallrike symfoniorkestre i inn- og utland og mottatt en rekke utmerkelser, deriblant Levinprisen 2005 og Ridder 1. klasse av St. Olavs Orden i 2016. Aspaas fikk sin USA-debut med en solorecital i Carnegie Hall våren 2013 og har et drøyt dusin kritikerroste CD-innspillinger bak seg. Han er fascinert av humor i musikk og improviserte parafraser, noe som nok vil merkes i denne forestillingen.

 

Idé / konsept, produsent, billedkunst, kostymer: Ragin

Virtual theater design, produsent: Joachim Schamberger

Fotograf: Kai-Wilhelm Nessler

Søm: Irene Halvorsen

Medvirkende: Ragin (violin), Tor Espen Aspaas (piano)

Varighet:  ca. 60 min. uten pause

“Assertive command and sensitive playing”   - The New York Times

“She reaches out to the audience’s heart - there are no other musicians who can mesmerize an audience like she does”  -  Hi-Fi Review, Hong Kong

“Inviterer publikum inn i sin verden”  -  Fædrelandsvennen

“Ragins toner i bilder”  -  Fædrelandsvennen

“Endelig klart for Wenk-Wolff i Kilden”  -  Fædrelandsvennen

ragin.no

http://www.ragin.no

 

 

Sykkylven Kulturhus 21.Oktober kl.19.00.   Kjøp billetter her:eBillett

Programmet for dette arrangementet:

 
 

 
 
Kolofon