Gå til hovedinnhold

Billettinformasjon


Vi anbefaler å kjøpe billetter på nett! Da kan du velge akkurat den plassen du vil, og du slipper å være på kinoen seinest en halvtime før forestilling!

 

Med e-billettapp'en blir det enda enklere: Da får du billetten rett på mobilen og viser den ved inngangen til salene. App'en finner du på AppStore og i Google Play.


Det er også mulig å bestille billetter på telefonnummer 482 26 141 i kinoens åpningstid. Merk at kunder i kassen blir prioritert, så det kan være vanskelig å komme gjennom når det er travelt i kiosken. Det er ikke mulig å reservere billetter til Musikkteaterets arrangementer (med unntak av kinovisninger i Musikkteateret). Billetter til Musikkteateret og Sølvsalen kjøper du på Kongsberg Musikkteaters egne hjemmesider

Det er satt av plasser til rullestolbrukere ved inngangene til alle tre saler. Rullestolbrukere kan ringe kinoen for å bestille, eller kjøpe på nett og få refundert evt. kostnader til ledsakerbilletter i kiosken.

Medlemmer i Kinoklubben får halv pris på utvalgte  kvalitetsfilmer gjennom året. Meld deg inn her!

kinoklubb.jpg 

Billettpriser pr. 01.02.2017:
Barne- og familiefilmer med start t.o.m. kl. 18.00: 100,- (Lik pris for barn og voksne)

Øvrige filmer: 120,-

Honnør: 100,- (Kun salg i kiosk)

Student: 105,- (Kun salg i kiosk. Gjelder kun for medlemmer av studentsamskipnad. Studentbevis må framvises)

Merk at spesialvisninger, ekstra lange filmer eller filmer med 3D og/eller Dolby Atmos-lyd kan ha høyere pris, og at korte filmer kan ha lavere pris!