Emma Watson

Emma Watson promoterer Noah i Madrid
Født 15. april 1990 , Paris, Frankrike
Fødenavn: Emma Charlotte Duerre Watson

Emma Watson (født i Frankrike!) er kjent over hele verden som Hermine Grang i Harry Potter-filmene. Denne rollen startet hun med allerede som niåring, hvor hun til sin overraskelse ble plukket ut blant svært mange håpefulle unge jenter. Før det hadde hun bare drevet meg skoleteater, og vant en pris som syvåring i poesikonkurransen Daisy Pratt Poetry Competition.

Watsons første langfilm etter HP-filmene var dramaet "My Week with Marilyn" (2011), etterfulgt av "The Perks of Being a Wallflower" (2012) og "The Bling Ring" (2013).

Ved siden av all filmingen er hun en skoleflink jente som er veldig glad i sport, både ski, landhockey, netball og tennis - og i følge hennes medspillere Daniel Radcliffe og Rupert Grint er hun helt rå i bordtennis!

Siste kinofilmer:

Relaterte nyheter

Bilder

Filmografi

Laster...

Kommende filmer

Populære

Kinoaktuelle filmer

Bamse og heksens datter

Krøsus Sork finner gull i bevernes dam. For å rive dammen og få gullet for seg selv lurer han heksens datter Lova til å trylle bort Bamse. Når Bamse er borte er det opp til alle barn å stoppe Krøsus - men for å klare det må alle legge fra seg sine uenigheter og jobbe sammen..