Elle Fanning

Elle Fanning
Født 9. april, 1998 , Conyers, Georgia, USA
Fødenavn: Mary Elle Fanning

Mary Elle Fanning tok sitt første steg inn i stjernenes verden da hun var nesten tre år gammel. Da spilte hun en yngre versjon av sin søster Dakota Fanning i "I am Sam" (2001) med Sean Penn. Hennes første uavhengige rolle var som Jamie i "Daddy Day Care" fra 2003. Ungjenta hadde deretter også gjesteopptredener i serier som "Judging Amy" (1999) og "CSI: Miami" (2002).

Etterhvert ble Fanning mer kjent og fikk roller i filmer som "The Door in the Floor" fra 2004 med Jeff Bridges og Kim Basinger, "Deja Vu" (2006) med Denzel Washington og "Den fantastiske historien om Benjamin Button" med stjerner som Cate Blanchett og Brad Pitt.

I 2010 var hun aktuell i Sofia Coppolas "Somewhere" hvor hun spilte datteren til Stephen Dorff. Vi ser henne også i den Steven Spielberg-produserte Sci-Fi-filmen "Super 8", regissert av J.J. Abrams fra 2011.

Siste kinofilmer:

Relaterte nyheter

Bilder

Filmografi

Laster...

Kommende filmer

Populære

Kinoaktuelle filmer

Bamse og heksens datter

Krøsus Sork finner gull i bevernes dam. For å rive dammen og få gullet for seg selv lurer han heksens datter Lova til å trylle bort Bamse. Når Bamse er borte er det opp til alle barn å stoppe Krøsus - men for å klare det må alle legge fra seg sine uenigheter og jobbe sammen..