Casey Affleck

Casey Affleck
Født 12. august 1975 , Falmouth, Massachusetts, USA
Fødenavn: Caleb Casey Affleck

Lillebroren til Ben Affleck har vært aktiv på lerretet siden 1990-tallet. Han første store film var Oscarvinneren "Den enestående Will Hunting" fra 1997, der Ben Affleck både var manusforfatter og skuespiller. Brødrene spilte også mot hverandre i komidramaet "200 sigaretter" i 1999.

Casey har hatt en mindre rolle som Virgil Malloy i alle "Ocean"-filmene. I 2007 spilte Casey mot "Oceans"-motspiller Brad Pitt i "Mordet på Jesse James av den feige Robert Ford", noe som ga ham en Oscar- og Golden Globenominasjon. Samme år spilte han også hovedrollen i krimdramaet "Gone Baby Gone", som er regissert av broren.

Men det er ikke bare Ben som befinner seg bak kameraet: I 2010 regisserte Casey den omdiskuterte mockumentarien "I'm Still here" med Joaquin Phoenix i hovedrollen. Filmen vant Biografilm Award i Venezia 2010. I 2017 vant Casey Oscar i kategorien beste mannlige hovedrolle, for sin innsats i kritikerroste "Manchester by the Sea".

Siste kinofilmer:

Relaterte nyheter

Bilder

Filmografi

Laster...

Populære

Kinoaktuelle filmer

Wonder Woman

Wonder Woman er et episk action eventyr med Gal Gadot i hovedrollen som Wonder Woman. På rollelisten finner vi også norske Lise Loven Kongsli, som Amasonekrigeren,
Menalippe.

All Eyez on Me

All Eyez on me er historien om livet til Tupac Shakur. Artist, poet, skuespiller og revolusjonær.

Ingenting å vise