Casey Affleck

Casey Affleck
Født 12. august 1975 , Falmouth, Massachusetts, USA
Fødenavn: Caleb Casey Affleck

Lillebroren til Ben Affleck har vært aktiv på lerretet siden 1990-tallet. Han første store film var Oscarvinneren "Den enestående Will Hunting" fra 1997, der Ben Affleck både var manusforfatter og skuespiller. Brødrene spilte også mot hverandre i komidramaet "200 sigaretter" i 1999.

Casey har hatt en mindre rolle som Virgil Malloy i alle "Ocean"-filmene. I 2007 spilte Casey mot "Oceans"-motspiller Brad Pitt i "Mordet på Jesse James av den feige Robert Ford", noe som ga ham en Oscar- og Golden Globenominasjon. Samme år spilte han også hovedrollen i krimdramaet "Gone Baby Gone", som er regissert av broren.

Men det er ikke bare Ben som befinner seg bak kameraet: I 2010 regisserte Casey den omdiskuterte mockumentarien "I'm Still here" med Joaquin Phoenix i hovedrollen. Filmen vant Biografilm Award i Venezia 2010.

Siste kinofilmer:

Relaterte nyheter

Bilder

Filmografi

Laster...

Kommende filmer

Populære

Kinoaktuelle filmer

La La Land

LA LA LAND har allerede vunnet 7 Golden Globes, og er nominert til hele 14 Oscar!

T2 Trainspotting

Tyve år har gått, men mye er uendret. Møt igjen Renton, Sick Boy, Begbie, Spud og resten av Trainspotting-gjengen. Når de gjenforenes, starter festen på nytt - med alt det innebærer av gleder, sorg, hat, vennskap, sinne, selvdestruksjon og en god dose heroin.

Vaiana

Fra skaperne av Zootropolis og Frost