Linn Skåber

Linn Skåber i Wendyeffekten
Født 31. mars 1970 , Oslo

Etter å ha fullført Teaterhøyskolen i 1997 har skuespiller, komiker og tekstforfatter Linn Skåber hovedsaklig drevet med humor, både på TV, film og på scenen.

Fra 1993 til 2001 var hun en del av Lompelandslanget, hvor blant annet Atle Antonsen og Thomas Giertsen var med. Teaterdebuten kom i 1997 med tittelrollen i operakomedien "Mirandolina" på Oslo Nye Teater.

I 2006 vant hun Komiprisen for beste kvinnelige artist og året etter vant hun Gullruten for TV-serien "Hjerte til hjerte". Oppfølgeren "Hjerte til hjerte - Spelet" kom i 2010.

Fra høsten 2007 til 2013 var hun fast paneldeltaker i "Nytt på nytt" på NRK, sammen med de opprinnelige medlemmene Jon Almaas og Knut Nærum.

I tillegg til en rekke revyer, kabareter og TV-produksjoner har hun hatt biroller i en rekke norske filmer, blant annet "Vinterkyss", "Den siste revejakta" og "Kong Curling".

Siste kinofilmer:

Relaterte nyheter

Bilder

Filmografi

Laster...

Kommende filmer

Populære

Kinoaktuelle filmer

Bamse og heksens datter

Krøsus Sork finner gull i bevernes dam. For å rive dammen og få gullet for seg selv lurer han heksens datter Lova til å trylle bort Bamse. Når Bamse er borte er det opp til alle barn å stoppe Krøsus - men for å klare det må alle legge fra seg sine uenigheter og jobbe sammen..