Linn Skåber

Linn Skåber i Wendyeffekten
Født 31. mars 1970 , Oslo

Etter å ha fullført Teaterhøyskolen i 1997 har skuespiller, komiker og tekstforfatter Linn Skåber hovedsaklig drevet med humor, både på TV, film og på scenen.

Fra 1993 til 2001 var hun en del av Lompelandslanget, hvor blant annet Atle Antonsen og Thomas Giertsen var med. Teaterdebuten kom i 1997 med tittelrollen i operakomedien "Mirandolina" på Oslo Nye Teater.

I 2006 vant hun Komiprisen for beste kvinnelige artist og året etter vant hun Gullruten for TV-serien "Hjerte til hjerte". Oppfølgeren "Hjerte til hjerte - Spelet" kom i 2010.

Fra høsten 2007 til 2013 var hun fast paneldeltaker i "Nytt på nytt" på NRK, sammen med de opprinnelige medlemmene Jon Almaas og Knut Nærum.

I tillegg til en rekke revyer, kabareter og TV-produksjoner har hun hatt biroller i en rekke norske filmer, blant annet "Vinterkyss", "Den siste revejakta" og "Kong Curling".

Siste kinofilmer:

Relaterte nyheter

Bilder

Filmografi

Laster...

Kommende filmer

Populære

Kinoaktuelle filmer

Kong: Skull Island

Kong: Skull Island forteller historien om en gruppe bestående av forskere, soldater og eventyrere som drar for å utforske en mystisk øy i Stillehavet, som ikke tidligere er kartlagt. Like farlig som den er vakker.