Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence på premiere for X-Men: Days of Future Past
Født 15. august 1990 , Louisville, Kentucky, USA
Fødenavn: Jennifer Shrader Lawrence

Jennifer Lawrence  ble oppdaget på en audition i New York da hun var 14 år gammel. Agentene ble svært imponert over henne og overbeviste Jennifers mor om å la henne tilbringe sommeren i New York. Den sommeren var hun blant annet med i reklamer på MTV og spilte en rolle i filmen "The Devil You Know" (som først ble sluppet i 2012).

Etter dette ble Jennifer og hennes familie nødt til å flytte til Los Angeles grunnet hennes karriere. Her spilte hun i TBS-serien "The Bill Engvall Show" og filmer som "The Poker House" og "The Burning Plain".

Lawrence ble Oscar-nominert for hovedrollen i "The Winter's Bone" (2010), og har siden oppnådd stjernestatus som Katniss Everdeen i filmserien "The Hunger Games". Hun spiller også den unge Mystique i de nye X-Men-filmene.

Hun ble Oscar-nominert på nytt i 2013 for hovedrollen i David O. Russells "Silver Linings Playbook", og hun var så heldig å kunne ta med seg statuetten hjem. Året etter ble hun nominert på ny, for birollen i O. Russels "American Hustle".

Siste kinofilmer:

Relaterte nyheter

Bilder

Filmografi

Laster...

Kommende filmer

Populære

Kinoaktuelle filmer

Kong: Skull Island

Kong: Skull Island forteller historien om en gruppe bestående av forskere, soldater og eventyrere som drar for å utforske en mystisk øy i Stillehavet, som ikke tidligere er kartlagt. Like farlig som den er vakker.

Life

Sci-fi-thriller med Ryan Reynolds og Jake Gyllenhaal