Filmweb
programmet kommende filmer fakta kultur
Dampsaga kulturhus
  - Kontakt oss

Billettbestilling:

GAVEKORT til Steinkjer Kino kan kjøpes elektronisk her: Gavekort

Manuell bill. tlf: 74 16 93 70 / 74 16 93 71

Bestilling inntil tre dager før forestillingsdag.

Billetter må avhentes 30 min. før forestilling.
Billettluka er betjent ca 30 minutter før første kinoforestilling hver dag(ca kl 17.30. )

Billettautomat i foajeen.

Billetter kan kjøpes på dagtid fra vår billettautomat så lenge kulturhuset er åpent. Du kan også hente ut reserverte billetter på automaten.

Nettkjøp av billetter. Husk også at du kan kjøpe billetter på nettet fra denne siden, og skrive dem ut hjemme.
Motta nyhetsbrev fra Saga kino 123. Du vil bli informert om ukens premierer, nye trailere og generelle filmnyheter.

Meld deg på her (e-post adresse):
 
The Maze Runner
  Fire Norgespremierer fredag 19.september:
Norgespremiere fredag 19.september:  THE MAZE RUNNER: I dødens labyrint   Basert på den bestselgende spenningsboken med samme navn, foregår handlingen i The Maze Runner i en post-apokalyptisk verden, der Thomas blir plassert i et samfunn av unge menn, uten å huske noe annet enn sitt eget navn. Når han og de andre innser at de er fanget inne i en labyrint bestemmer de seg for å samarbeide om å komme seg ut av labyrinten og å avsløre den skremmende sannheten om hvem som har plassert dem der og hvorfor.

Norgespremiere fredag 19.september:  A WALK AMONG THE TOMBSTONES  Den hjemsøkte privatetterforskeren og tidligere NYPD politimannen med en mørk fortid Matt Scudder (Liam Neeson) blir ansatt av en velstående narkolanger for å spore opp mennene som bortførte og drepte kona hans. Scudder tråler barer og bakgatene i New York på jakt etter kidnapperne og jo nærmere han kommer, jo mer tydelig blir det at dette ikke er noen vanlige kidnappere.

Norgespremiere/Spesialvisninger fredag 19, lørdag 20 og søndag 21.september:  HEAVEN IS FOR REAL   En småbarnsfar i en liten amerikansk by må finne motet til å dele den ekstraordinære opplevelsen til sønnen med verden. Basert på den bestselgende boken med samme navn. Todd Burpo (Greg Kinnear) og hans kone, Sonja (Kelly Reilly), må håndtere en opplevelse som forandrer hele deres verdenssyn når sønnen deres, Colton, våkner opp fra en nær-døden opplevelse og forteller at han har vært på besøk i Himmelen. Colton forteller entusiastisk om sin fantastiske ferd, og skildrer hendelser som inntraff lenge før han ble født. Ting han ikke har noen forutsetninger for å vite. Todd og familien hans forsøker å finne ut hva den oppsiktsvekkende opplevelsen til sønnen egentlig betyr. Samtidig får de både støtte og motstand fra samfunnet i den lille byen.  NB! KUN TRE VISNINGER!

Premiere fredag 19.september:  STILL LIFE  John May er en mann med et varmt hjerte og stor omsorg for sine klienter - mennesker som ofte har levd et ensomt og tilbaketrukket liv. Når de dør er det Johns oppgave å finne fram til slektninger eller venner. Han lykkes sjeldent. Det blir som regel en ensom begravelse, men John gir aldri opp. Han gir i hvertfall den avdøde en begravelse med taler og musikk som han vet de ville satt pris på. Johns insistering på å gi hver enkelt oppmerksomhet og en verdig hvile blir ikke tatt nådig opp av den nye sjefen. Her skal det effektiviseres. Men John får et siste oppdrag, som viser seg å være en nabo.
[ Les mer ]


Trailere fra Filmweb

The Hunger Games Mockingjay Part 1 - plakat
Lily Collins og Sam Claflin under innspillingen av Love, Rosie


Filmnytt fra Filmweb

Mot Naturen - plakat
 
Pinlig gjenkjennbart
Ole Giævers "Mot naturen" byr på universelle, banale og småskitne tanker som like gjerne kunne væ...
[Les mer]
Fra innspillingen av Magic Mike XXL
 
 
Matt Damon
 
Damon tilbake til Bourne?
Matt Damon returnerer trolig til rollen han påbegynte for 12 år siden.
[Les mer]
Tom Cruise og Simon Pegg under innspillingen av Mission: Impossible 5
 
  Ukens premierer
The Maze Runner - norsk plakat


Still Life - international poster

Heaven is for Real - norsk plakat

På vei inn
Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama - plakat

1001 gram - plakat