Filmweb
programmet kommende filmer fakta kultur
Dampsaga kulturhus
  - Kontakt oss

Billettbestilling:

GAVEKORT til Steinkjer Kino kan kjøpes elektronisk her: Gavekort

Manuell bill. tlf: 74 16 93 70 / 74 16 93 71

Bestilling inntil tre dager før forestillingsdag.

Billetter må avhentes 30 min. før forestilling.
Billettluka er betjent ca 30 minutter før første kinoforestilling hver dag(ca kl 17.30. )

Billettautomat i foajeen.

Billetter kan kjøpes på dagtid fra vår billettautomat så lenge kulturhuset er åpent. Du kan også hente ut reserverte billetter på automaten.

Nettkjøp av billetter. Husk også at du kan kjøpe billetter på nettet fra denne siden, og skrive dem ut hjemme.
Motta nyhetsbrev fra Saga kino 123. Du vil bli informert om ukens premierer, nye trailere og generelle filmnyheter.

Meld deg på her (e-post adresse):
 
Fakta om Saga kino 123 Steinkjer

  Steinkjer Kino
Steinkjer Kino er en kommunal kino som holder til på Dampsaga Kulturhus. Vi har 3 kinosaler, og har som mål å vise filmer for filminteressert i alle aldre og innenfor de aller fleste genre. Med 3 saler kan vi både vise de største Hollywoodfilmene, men også kvalitetsfilmer som absolutt fortjener et kinolerret.

Siden mai 2008 og frem til mai 2012 har det vært en omfattende oppgradering av kinoen. I 2008 byttet vi ut våre kinostoler i storsalen og erstattet disse med ny flotte og praktiske stoler. Vi foretok også en liten revolusjon på lydsiden. Sal 1 har nå et nytt digitalt 4-veis lydanlegg som matcher de aller beste kinoene i landet. I Sal 2 og Sal 3 har vi nytt digitalt lydanlegg spesielt tilpasset de salene.

I november 2010 digitaliserte vi kinosalene. Vi installerte også 3D-utstyr i Sal 1 og Sal 2. 3D-systemet vi valgte er DOLBY 3D.

V åren 2012 monterte vi nye stoler i Sal 2 og Sal 3, så det betyr at Steinkjer Kino nå er en av de mest moderne kinoene i Norge.

SAL 1 har idag 250 sitteplasser. Komforten i de nye stolene er forbedret. Det er god høydeforskjell slik at alle skal kunne se godt. Salen har seks rullestolplasser. Den har 4-veis digitalt lydsystem og en digital fremviser. Det er installert DOLBY 3D i salen.

SAL 2 har også digital fremviser. Sal 2 har også installert DOLBY 3D. Salen har 132 sitteplasser og et spesielt bredt lerret. Salen har fått nytt digitalt lydanlegg (2008). Salen har fire rullestolplasser. Det er 120 cm mellom radene, noe som gir publikum god plass.

SAL 3 har 63 sitteplasser. Digitalt lydanlegg(2008) Denne salen har også 120 cm mellom radene. Lerrettet er juster noe ned. Digital fremviser i denne salen også.

Alle våre tre saler viser nå reklame med digital teknologi.

Digitaliseringen åpner for at kinosalene i framtida kan benyttes til mye mer enn kinovisninger.

Steinkjer Kino viser film daglig, alle dager hele året bortsett fra 24. og 31.desember. I løpet av et år gjennomføres ca 3.000 forestillinger. I 2009 hadde kinoen et besøk på nesten 65.000 publikummere. På dagtid kan skoler og barnehager få tilrettelagte visninger. Kinoen tilbyr også BABYKINO for de som har med seg nurket på kino på dagtid, samt SENIORKINO hver onsdag. Se avisannonsene i Trønder-Avisa eller Steinkjer-Avisa for å finne ut når det er Babykino eller Seniorkino.

Vi arrangerer også KINOBURSDAG. Vi har flere alternativer for deg som ønsker en helt unik barnebursdagsfeiring. Ta kontakt med kinopersonalet (74 16 93 71) eller kinosjefen (74 16 92 10) for mere informasjon om dette tilbudet.

Billettbestilling hele døgnet

Internett: Her kan du alltid kjøpe billetter. Har du skriver hjemme, så bare skriv dem ut der, ta med deg utskriften og gå rett til billettkontrolløren. Har du ikke skriver, ta med deg det bankkortet du brukte på internettkjøpet og ta ut billettene i vår billettautomat (svært enkelt!).

På dagtid (man - fredag) kl 09.00- 15.30 kan du både kjøpe og hentes billetter på Dampsaga, men også ringe oss (74 16 93 71) for å reservere billetter.

Kinoens billettluke åpner 45 min før kveldens første forestilling, vanligvis kl 17.15 (med forestilling kl 18:00).

Gavekort på kinoen Du kan kjøpe gavebilletter både på internett og i billettskranken. Kjøp gavekort på internett her: Hos billettøren kan du kjøpe kinobilletter som gave som du får med deg i en gavekonvolutt. Gavebilletter er gyldige i 1 år fra kjøpsdagen.
[ Les mer ]

  Ukens premierer
It Follows

Get Hard

Gemma Bovery

The Avengers: Age of Ultron

På vei inn
Mannen som reddet Paris