Harry Potter og Galtvortekspressen

Vil lage Harry Potter-serie

Warner Media skal lansere en ny strømmetjeneste, og de vil lokke publikum med en ny Harry Potter-serie!

Harry Potter er en av verdens mest populære bokserier, og åtte år etter at den siste filmadapsjonen gikk av kinoplakatene er Warner Bros. forberedt på å lansere en Potter-serie.

Les også: Daniel Radcliffe varsler Harry Potter-reboot

En kilde har fortalt We've Got This Covered at noen utvikler en ny serie fra J.K. Rowlings magiske univers. Serien skal foregå før handlingen i bøkene, med handlingen satt til Galtvort og Europa.

Vi vet ikke hvor langt tilbake i tid serien skal foregå, men ingen av skuespillerne fra Harry Potter- eller Fabeldyr-filmene skal være involvert.

Harry, Albus og Gulla Potter i Harry Potter and The Cursed Child

Les også: Her kan du streame Harry Potter-filmene

Etter at bok- og filmseriene om Harry tok slutt, har trollmannsverdenen blitt holdt i live på nett, i fornøyelsesparker, på teater og gjennom filmene Fabeldyr og hvor de er å finne og Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser.

Fabeldyr og hvor de er å finne

Les også: 10 timer ventetid på Universals nye Harry Potter-attraksjon

Serien er planlagt for Warner Medias kommende strømmetjeneste, som ryktes å få navnet "HBO Max". Vi vet ikke om den kommer til å erstatte HBO Nordic i Norge, eller hvor serien eventuelt kommer til å ende opp.

Artikkelen fra We've Got This Covered nevner ingen skuespillere, serieskaper eller planlagt lanseringsdato, og de advarer forsiktig om at ikke alle serier som blir utviklet, ender opp i produksjon.

Se hvor du kan streame Harry Potter-filmene her!