a

StreamingGuiden

StreamingGuiden er Filmwebs veileder til filmer og serier på streaming.

På Streamingguiden kan du søke opp det meste som tilbys av filmer og serier i de fleste tjenestene på det norske markedet. Blant annet Netflix, Viaplay, HBO, Plejmo m.m. Søk på filmen eller serien, se hvilke tjenester som tilbyr produktet og hva prisen for å få tilgang til produktet er hos den enkelte aktør.

Banner

På StreamingGuiden tilbyr vi annonsering med to ulike bannerformater; et for desktop (2000x600px) og et for mobil (640x400px). Formatene er to av de samme som tilbys på Filmweb.no og følger samme specs.

Specs_SG_2000x300_nr2.jpgStor annonse (2000x300px)

Specs_SG_640x400_nr2.jpgMobilannonse (640x400px)

Last ned specs til annonsebanner her.

Featured Video Content

Vårt premiumprodukt på StreamingGuiden er Featured Video Content. Et unikt produkt på toppen av forsiden, kun for distributører og leverandører av streamingtjenester. Ta eierskap til StreamingGuidens mest synlige plassering ved å profilere din film eller serie med spennende videoinnhold.

Når bruker aksesserer forsiden, starter video å spille uten lyd, med et tekstfelt synlig som et lag over video. Tekstfelt fader bort etter 3-5 sekunder (og aktiveres igjen ved aktiv mus på desktop). Tekstfelt består av tittel og ingress, med lenker til landingsside og ikon til å watchliste film eller serie.

Last ned specs til Featured Video Content her.