NINJABABY ÅPNER TROMSØ INTERNASJONALE FILMFESTIVAL

I dag er det endelig offisielt at Yngvild Sve Flikkes nye spillefilm Ninjababy får verdenspremiere som åpningsfilm på den 31. utgaven av Tromsø Internasjonale Filmfestival 18. januar 2021.

«Jeg har i årevis fått høre at jeg bare MÅ oppleve TIFF, den beste filmfestivalen ifølge flere jeg kjenner. At Ninjababy er valgt som åpningsfilm er derfor en stor glede»
Regissør Yngvild Sve Flikke

Ninjababy handler om 23 år gamle Rakel, som først når hun er seks måneder på vei oppdager at hun ble gravid etter en lite romantisk one-night-stand. Rakel har aldri ønsket å bli mor, og reagerer med fornektelse, sinne og frustrasjon. Hun føler barnet i magen har lurt henne: – Den er en fucking jævla sneaky ninjababy!

Ninjababy er en rørende og morsom film om det å bli voksen, og det paradoksale i hvor uforberedt man kan være på å oppleve noe så naturlig som å bli gravid midt i sin mest fertile alder.

Hovedrollen som Rakel spilles av stjerneskuddet Kristine Kujath Thorp, som også er aktuell i Den største forbrytelsen. Filmen er regissert av Yngvild Sve Flikke, og er basert på den kritikerroste tegneserieromanen Fallteknikk av Inga H. Sætre. Sætre har også gjort animasjonene i Ninjababy, og har arbeidet tett med Flikke i utviklingen av filmen. Manus er skrevet av Heimebane-forfatter Johan Fasting, og er produsert av Yngve Sæther i Motlys.

Tromsø internasjonale filmfestival går av stabelen 18. til 24. januar 2021.
Ninjababy har Norgespremiere 26. februar på kinoer over hele landet.

Følg Ninjababy på Facebook | Følg Ninjababy på Instagram