The Predator

Ukens premierer

Predator, etterforskning via sosiale medier, nye filmperler og dukkekrim!

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

DON`T WORRY, HE WON`T GET FAR ON FOOT

Dette er en skikkelig hjertevarm filmperle, en varm og morsom biopic om tegneserie-tegneren John Callahan.

Etter en ulykke forstår John at han må slutte å drikke og på veien mot en edru tilværelse finner han ut at han har et talent for å lage morsomme, ofte kontroversielle tegneserier. Noe som gir ham en en ny start i livet.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

 I Can Only Imagine
I Can Only Imagine

I CAN ONLY IMAGINE

Bart Millard vokser opp i Greenville, Texas, hvor han opplever å bli både fysisk og mentalt mishandlet av sin far, Arthur.

Når Arthur blir uhelbredelig syk finner han frelse ved å omfavne sin tro, og gjenoppdager kjærligheten han har for sin sønn.

Flere år senere blir Barts vonde barndomstid og forholdet til sin far inspirasjonen han trenger for å skrive hitlåten "I Can Only Imagine" som vokalist i det kristne bandet MercyMe.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

Leave no Trace
Leave no Trace

LEAVE NO TRACE

I filmen følger vi en far og hans tenåringsdatter, som i flere år har bodd uoppdaget i Forest Park, et digert skogsområde ved grensen til Portland, Oregon.

Ved en tilfeldighet blir de oppdaget og tatt hånd om av et lokalt sosialtjenestebyrå, som sørger for at de har arbeid og husly.

De forsøker å tilpasse seg sine nye omgivelser, men en brå avgjørelse sender dem ut på en farlig ferd ut i villmarken på jakt etter fullstendig frihet.

Snart må de konfrontere sine motstridende behov: Toms ønske om å være en del av et samfunn, og Wills trang til å være avskåret fra det.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

Predator
Predator

PREADATOR

Jakten er i gang i Shane Blacks nyskapning av Predator-serien!

Nå er universets mest dødelige rovdyr sterkere, smartere og farligere enn noen gang.

Kun et crew bestående av eks-soldater og en professor i evolusjonsbiologi kan forhindre det som kan bli slutten av menneskeheten.

Se intervjuer med regissør og skuespillere her

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

Searching
Searching

SEARCHING

Når en tenåringsdatter forsvinner og faren begynner å gå igjennom nettleseren og snakke med vennene hennes, oppdager han at datteren var mer hemmelighetsfull enn han trodde.

Når politet ikke kommer opp med spor, setter han i gang en iherdig etterforskning på egenhånd. Men hver ledetråd fører ham nærmere en sannhet han kanskje ikke ønsker å få vite om.

Isende thriller som utspiller seg via en dataskjerm og sosiale medier. Hyllet av kritikere som en av de mest nyskapende spenningsfilmene på lenge.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

The Happytime Murders
The Happytime Murders

THE HAPPYTIME MURDERS

Et mordmysterium satt i en verden hvor mennesker og dukker eksisterer sammen, men dukkene blir sett på som annenrangs borgere.

Når dukkene fra en 80-talls barne-tv serie blir drept en etter en, tar en tidligere politimann, som siden har blitt privatetterforsker, på seg saken.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

NESTE UKE

I Flåklypa starter kampen om månen, blir den norsk? Eller planter russerne flagget sitt først? Om du liker skrekk så kan du glede deg til "The Nun", som av mange omtales som det mørkeste kapittelet i Conjuring-universet. Denne uken kommer også den norske filmen "Når jeg faller", om Joachim (28) som nesten har gitt opp troen på et normalt liv, og som er i ferd med å tape kampen mot heroinen. Om du er over gjennomsnittet opptatt av god mat og trenger litt inspirasjon på kjøkkenet kan du se matfilmen "Ramen Shop", om en ung japansk kokk som legger ut på en kulinarisk reise.

Oversikt over alle kommende filmer ser du her