John Snow

Brakte Jon Snow tilbake fra de døde

Emmy-nominerte Game of Thrones-regissør Jeremy Podeswa er på besøk i Oslo. Mannen som brakte verdens største TV-helt tilbake fra de døde!

- Jeg har ingen sjangerfavoritt, fantasy-sjangeren har aldri vært noe som tiltrekker meg. Men utrolig mange elsker Game of Thrones, det er veldig atypisk fantasy. Moren min liker det, hun ville aldri sett noe annet som inneholder drager!

Game of Thrones
Game of Thrones

I forbindelse med Nordiske Seriedager var sal 1 ved Vika kino i Oslo full av Game of Thrones-fans onsdag kveld, som fikk høre regissør Jeremy Podeswa dele tanker fra innspillingen av de seks GOT-episodene han har regissert.

- Manuset er vakkert, morsomt og skarpt, med så mange karakterer med vidt forskjellige bakgrunner, som snakker ulike språk. Karakterer som så mange har blitt glad i. Det er helt utrolig.
Game of Thrones: The Dragon and the Wolf
Game of Thrones: The Dragon and the Wolf

Alle som har fulgt GOT vet at her kan alt skje!

- I denne serien er ingen trygge. Ned Stark, mannen alle trodde skulle være med i hele serien ble drept i første sesong. Gjennom hele serien ser vi hovedpersoner forsvinne, og brakt tilbake fra de døde, så det gir et ekstra spenningsmoment til serien. Jeg har drept et par karakterer selv, det er leit, men...ja.

Mellom GOT-prat mellom Podeswa og moderator og filmjournalist i NRK, Vegard Larsen, fikk publikum se klipp fra serien.

Ikke hver dag du får se Game of Thrones på så stor skjerm!

Noen av klippene vi fikk se var den episke scenen der den døde dragen brenner ned veggen.

En setning kun GOT-fans vil skjønne noe av.

Det er jo fortsatt en stund til sesong 8 og siden det har skjedd mye i løpet av serien, mildt sagt, så kan det kanskje være greit å se hele serien en gang til?

Har du lyst til det så kan du klikke her.