Filmweb
 
Bygdekinoen
 

Velg kino Gå til min kino Om bygdekinoen Intern pålogging


 
Bygdekinoen
Marcus & Martinus - Sammen om drømmen
Trailer  

Marcus og Martinus
  Filmfakta
Premiere: 20.01.2017
Originaltittel: Marcus & Martinus - Sammen om drømmen
Genre: Dokumentar
Regi: Daniel Fahre
Nasjonalitet: Norge
Språk: norsk
Lengde: 1 t. 26 min.
Sensur: Tillatt for alle
Begrunnelse: Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

  Anmeldelser
Aftenposten Terningkast 4
Dagbladet Terningkast 4
Dagsavisen Terningkast 5


SAMMEN OM DRØMMEN er historien om to tvillingbrødre som er villig til å ofre alt for hverandre og musikken.
Det er et nært og usminket portrett av Marcus og Martinus hvor vi får ta del i de avgjørende øyeblikkene i guttenes reise mot stjernene.

Sjekk mmfilmen.no for mer info!


"Sammen om drømmen" er historien om to tvillingbrødre som er villig til å ofre alt for hverandre og musikken. Det er et nært og usminket portrett av tenåringsidolene Marcus og Martinus hvor vi får ta del i de avgjørende øyeblikkene i guttenes reise mot konserten i Oslo Spektrum i november 2016.

Marcus og Martinus er tvillingbrødrene som sang før de kunne snakke og danset før de hadde lært seg å gå. I 2012 vant guttene MGPjr i Oslo Spektrum med sangen "To dråper vann", og siden den gang har nordlandsbrødrene hatt en eventyrlig reise.

I 2015 satte Marcus og Martinus seg et felles mål: Sammen ønsket de å fylle Oslo Spektrum med et spektakulært show. Filmen gir et nært innblikk i hvordan det er å være tenåringsidoler med hylende fans hvor enn de går, men det er også et portrett av to vanlige brødre som går på skole og må gjøre lekser som alle andre barn. "Sammen og drømmen" er en feelgood film for hele familien med innslag av musikk, dans, guttestreker og søskenkjærlighet på godt og vondt.

Utskriftsvennlig versjon