Filmweb
 
Bygdekinoen
 

Velg kino Gå til min kino Om bygdekinoen Intern pålogging


 
Bygdekinoen
Gråtass - gøy på landet!
Trailer   Stor  

Gråtass - gøy på landet
  Filmfakta
Premiere: 05.02.2016
Originaltittel: Gråtass - gøy på landet!
Genre: Barnefilm / Familiefilm
Regi: Peder Hamdahl Næss
Skuespillere: Elias Søvold Simonsen, Stein Winge, Jeppe Beck Laursen, Dagny Backer Johnsen, Hege Schøyen, Kari Ann Grønsund
Nasjonalitet: Norge
Språk: norsk
Lengde: 1 t. 18 min.
Sensur: Tillatt for alle
Begrunnelse: Filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste.

  Anmeldelser
VG Terningkast 4
Aftenposten Terningkast 4


Gustav er på sommerferie på landet med familien sin. Der blir han kjent med de morsomme bøndene på nabogården; Goggen, Grynet og Gamlefar. Men den aller beste naboen er den lille traktoren Gråtass, som blir hans nye bestevenn!

Det årlige bondemarkedet går snart av stabelen, og Gustav oppdager at den regjerende mesteren i grønnsakskonkurransen er ingen ringere enn Gamlefar! I år har Gamlefar bare én sjanse til å vinne over sin erkerival, Hildegunn. Han skal forsvare tittelen sin med en gigantisk agurk.

På gården blir det født en geitekilling som moren ikke har melk til. Gustav og Gråtass må hjelpe den til å vokse seg stor og sterk. Men da geitekillingen går amok på gården og spiser opp agurken, blir Gamlefar sint og vil selge den til Hildegunn. Gustav og Gråtass må redde geitekillingen! De melder seg på dyretalentiaden i håp om å vinne konkurransen, slik at de får beholde henne. Men vil den rampete geitekillingen klare å oppføre seg på bondemarkedet?

Utskriftsvennlig versjon