Gå til hovedinnhold

OBS! Utsatt på ubestemt tid:
I kjempeform - Lasse Johansen 70 år


Henter programmet...

Forestillingen «I kjempeform – Lasse Johansen 70 år» er utsatt på ubestemt tid på grunn av Koronapandemien, men vil bli satt opp ved en senere anledning når forholdene er normalisert. Alle billetter refunderes. Alle eBilletter refunderes automatisk, men det kan ta inntil 2 uker før pengene er tilbake på konto. Billetter kjøpt over disk refunderes i Servicekontoret i Kommunehuset Folkvang og i Elverum kulturhus.

Lasse fyller 70 år og feirer samtidig 55 år som artist! Vokalist, gitarist og komponist Lasse Johansen har i hele 55 år gledet oss sjenerøst med sine musikalske gaver.

Han er kjent over hele Norge som vokalist og frontfigur innen dansemusikken, både fra sine 16 år i Ole Ivars og i de senere årene med sitt eget band, Lasse Johansens orkester. Med gruppen Vandrerne har vi møtt ham i visesjangeren, han er også en av Norges fremste tolkere av taterviser og også som Sandbeck-tolker formidler han musikk i et bredt spekter. De senere år har også flere svenske visekunstnere, som Evert Taube, Dan Andersson og Bellmann fått plass på Lasses repertoar. Lasse har gitt ut flere folkevise-album, og NRK har sendt et eget tv-program om Lasse og hans musikk. 

Lasse har mottatt flere kulturpriser for sitt arbeid med sang- og musikk, og han har gjort stor suksess med tolkninger av andres musikk. Blant annet et par samlinger med låter av Vidar Sandbeck, Cliff Richard og Sven Ingvars. Totalt har Lasse medvirket på minst 34 album, 14 av disse i egen regi.  Nå i dag er Lasse mer musikalsk trygg enn noensinne og en av de mest erfarne og allsidige innen dansebandsjangeren i Norge! Sammen med sitt eget band, Lasse Johansens orkester er han i sitt ess.