Jakten på Berlusconi

Premiere: 12.09.2014

Den smålubne travkusken Bjarte Lem får ikke lenger de gode hestene og må i desperasjon ty til fusk for å betjene stor gjeld. Et mislykket dopingforsøk ender med kidnapping av premiehingsten Berlusconi og jakten er i gang.

OM REGISSØREN:
Regissør Ole Endresen er Norges ukronede komikonge og har gjennom flere år vært sentral i den nye bølgen av norsk tv-komedie både som manusforfatter, produsent og regissør. Han står bak kjente tv-serier som Team Antonsen, Ut i vår hage og Tre brødre som ikke er brødre, samt den litt mer dramatiske, men like komiske Etaten og oppfølgeren NAV. Han har regissert episoder av Lillyhammer og er en erfaren reklamefilmregissør.

Kong Curling fra 2011 var Endresens debut som spillefilmregissør, og ble en stor hit på kino og dvd. Nok en gang har han fått med seg norges beste komiskuespillere, og 12. september starter Jakten på Berlusconi på alle landets kinoer!

Fakta
image
Tittel:
Jakten på Berlusconi
Original tittel:
Jakten på Berlusconi
Regi:
Ole Endresen
Skuespillere:
Edward Schultheiss, Atle Antonsen, Morten Ramm, Henriette Steenstrup, Veslemøy Mørkrid, Bjørn Floberg, Jon Øigarden, Jan Sælid, Odd-Magnus Williamson
Manus:
Ole Endresen
Foto:
Gaute Gunnari
Produsent:
Håkon Øverås, 41/2
Produksjonsselskap:
41/2
Distribusjon:
Euforia Film
Genre:
Komedie
Språk:
norsk
Nasjonalitet:
Norge
Produksjonsår:
2014
Lengde:
1 t. 22 min.
Premiere kino:
12.09.2014
Sensur:
11 år