Keeper'n til Liverpool

Premiere: 22.10.2010

Møt Jo Idstad: 13 år, skolesmart og overbevist om at livet er livsfarlig. Skal du overleve ungdomsskolen gjelder det å unngå dødsfeller som bøllete medelever, helsefarlig sport og søte jenter. Og heller satse på harmløse aktiviteter som ligninger og fotballkort. Alt går etter planen. Helt til det begynner ei ny jente i klassen.

Møt Jo Idstad: 13 år, skolesmart og overbevist om at livet er livsfarlig. Skal du overleve ungdomsskolen gjelder det å unngå dødsfeller som bøllete medelever, helsefarlig sport og søte jenter. Og heller satse på harmløse aktiviteter som ligninger og fotballkort. Alt går etter planen, helt til det begynner ei ny jente i klassen: Mari.

Mari er god i fotball. Rå i matte. Og supersøt. Hun er rett og slett drømmedama hans. Men for å gjøre inntrykk må Jo ta sjanser. Og plutselig blir alt bare trøbbel. Så mye trøbbel at Jo frykter han ikke vil oppleve sin egen fjortenårsdag.

Hans eneste håp er fotballkortet som alle gutta har jaktet på hele sommeren. Keeper'n til Liverpool kan nemlig redde livet hans.

Hvis det finnes, da.

Fakta
image
Tittel:
Keeper'n til Liverpool
Original tittel:
Keeper'n til Liverpool
Regi:
Arild Andresen
Skuespillere:
Ask van der Hagen, Susanne Boucher, Mattis Asker, Jostein Skranes Brox, Andrine Sæther, Kyrre Hellum, Tore Sagen, Fridtjov Såheim, Kåre Conradi m.fl.
Manus:
Lars Gudmestad
Produsent:
Håkon Øverås og Karin Julsrud
Produksjonsselskap:
4 1/2
Distribusjon:
Euforia Film
Genre:
Komedie
Språk:
Norsk
Nasjonalitet:
Norge
Produksjonsår:
2010
Lengde:
1 t. 27 min.
Premiere kino:
22.10.2010
Sensur:
7 år