Filmweb
  Filmdata
Tittel: Lotte og Månesteinens hemmelighet (Norsk tale)
Original tittel: Lotte ja kuukivi saladus
Regi: Janno Põldma, Heiki Ernits (Norsk regi: Øistein Boassen)
Manus: Andrus Kivirähk, Janno Põldma, Heiki Ernits
Genre: Animasjon / Barnefilm
Skuespillere: Evelin Pang
Nasjonalitet: Estland
Språk: Norsk dubbing
Produsent: Kalev Tamm, Riina Sildos, Vilnis Kalnaellis
Musikk: Sven Grünberg
Lengde: 1 t. 15 min.
Produksjonsår: 2011
Sensur: Tillatt for alle

Premiere: 25.12.2012

  Lotte og Månesteinens hemmelighet (Norsk tale)
En barnefilm for de aller yngste og de som er unge til sinns! LOTTE OG MÅNESTEINENS HEMMELIGHET er av den typen barnefilm man ikke trodde ble laget lenger. Søt, sjarmerende og genuint morsom! Lotte og Månesteinens hemmelighet er et friskt animasjonspust!

Bli med Lotte og onkel Klaus når de setter ut på nye, morsomme og sjarmerende eventyr, denne gangen i Lotte og Månesteinens hemmelighet.

Lotte bor i Oppfinnerland. En natt sniker to fremmede seg inn i landet, på jakt etter kofferten til Klaus. Lotte overrasker de fremmede. Skremt flykter de, og mister samtidig en stein de har tatt fra kofferten. På sitt siste eventyr tok Klaus og vennene hans Fred og Ville tre steiner fra et hemmelig tempel. Lotte oppdager at dette ikke er en vanlig stein og sammen med Klaus bestemmer de seg for å avsløre steinens hemmelighet. De drar av sted for å oppsøke Fred og Ville, men de er ikke alene, de to fremmede følger etter dem. Snart blir enda en konkurrent interessert i steinen, nemlig katten Paul.

I Lotte og Månesteinens hemmelighet møter vi en rekke velkjente internasjonale karakterer fra TV-serien Lotte reiser sydover, samt spillefilmen Lotte fra Oppfinnerland (2006).

 

Kjøp billetter
 
Til forsiden