a rodent eating an apple

Eiketreet og dyrene som bor der

Tillatt for alle
1 t. 20 min.
Dokumentar
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Eiketreet og dyrene som bor der'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Eiketreet og dyrene som bor der
Premiere: 07.04.2023
Originaltittel: Le chene et ses habitants
Nasjonalitet: Frankrike
Aldersgrense med begrunnelse: Tillatt for alle
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å være skadelige for barn. Den blir derfor tillatt for alle.
Distributør: Storytelling Media

Dette er et stort eiketre som har vært hjemmet til mange forskjellige dyr gjennom årene. Filmen følger livet til dyrene som bor i eiketreet, fra de små insektene som bor i barken til de store fuglene som bygger reir i greinene.

Filmen er både interessant og vakker, og den vil appellere til både barn og voksne som liker naturen og ønsker å lære mer om livet i skogen. Den har fått mange positive anmeldelser, og den gir et unikt innblikk i livet til dyrene som bor i eiketreet. Hvis du elsker naturen og dokumentarfilmer, så er dette den perfekte filmen for deg. Dette er historien om et 210 år gammelt eiketre, som har blitt selve midtpunktet i kongeriket og skogen der det står.

Denne spektakulære eventyrfilmen består av en helt uvanlig rollebesetning: ekorn, nøttesnutebiller, hønsehauk, maur, åkermus… Et lite levende, summende og vidunderlig univers, hvor eiketreet fra røttene til trekronen gir både mat, husly og beskyttelse. Her vil du bli forundret over samspillet mellom dyrene i det lille mikrosamfunnet som finnes i eiketreet.

Dette er en virkelig fin film å se sammen med barn, man kan lene seg tilbake å bare nyte de vakre naturbildene og den henrivende musikken. Uansett blir det en nydelig kinoopplevelse!

Se bildeserie
Annonse

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse
Annonse