About Time

Norgespremiere: 11.10.2013
7 år
2 t. 3 min.
Komedie / Sci-Fi / Drama

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Regissøren av Love Actually er tilbake med en ny romantisk komedie.

Romantisk komedie med Rachel McAdams, Domhall Gleeson og Bill Nighy, om en ung mann som oppdager at han kan reise i tiden.

I en alder av 21 år oppdager Tim Lake (Domhnall Gleeson) at han kan reise i tiden…

Kvelden etter en mislykket nyttårsfest, forteller Tims far (Bill Nighy) ham at alle menn i deres familie har hatt evne til å reise i tiden. Tim kan ikke endre på historiens gang, men han kan endre på ting som skjer og har skjedd i sitt eget liv. Tim bestemmer seg for å gjøre sin verden til et bedre sted… ved å skaffe seg en kjæreste. Dessverre blir det langt fra så enkelt som han hadde trodd.

Tim flytter fra kysten av Cornwall til London for å studere til å bli advokat. Der møter han omsider den vakre, men usikre, Mary (Rachel McAdams). De forelsker seg, men så fører en uheldig tidsreise til at de aldri møtes i utgangspunktet. Tim sørger for at de treffes for første gang på nytt - og på nytt - helt til han etter mange listige tidsreiser vinner hjertet hennes igjen.

Tim bruker deretter evnen sin til å skape det perfekte romantiske frieriet, redde bryllupet sitt fra tidenes verste forlovertaler, berge sin beste venn fra en yrkeskrise og få sin gravide kone gjennom en trafikkork så de rekker sykehuset i tide til datterens fødsel.

Men etter hvert som det uvanlige livet til Tim utfolder seg, oppdager han at den unike gavens hans ikke han redde ham fra sorger og bekymringer som rammer alle familier. Tidsreiser har sine store begrensninger, for ikke å snakke om at de kan være farlige. About Time er en komedie om kjærlighet og tidsreiser, som viser oss at man kanskje får mest ut av livet ved bare å leve det her og nå.

Richard Curtis sto bak manus og regi på Love Actually og The Boat That Rocked. Han er også kjent som manusforfatteren bak filmene Fire bryllup og en gravferd; Notting Hill og Bridget Jones' dagbok, samt TV-show som Sorte orm og Mr Bean.

Fakta

Norgespremiere
11.10.2013
Originaltittel
About Time
Sjanger
Komedie
Sci-Fi
Drama
Skuespillere
Rachel McAdams
Bill Nighy
Domhnall Gleeson
Lee Asquith-Coe
Tom Hollander
Margot Robbie
Lindsay Duncan
Catherine Steadman
Vanessa Kirby
Lisa Eichhorn
Will Merrick
Haruka Abe
Paige Segal
Amanda Renberg
Lee Nicholas Harris
Mitchell Mullen
Richard Cordery
Regi
Richard Curtis
Manus
Richard Curtis
Produsent
Tim Bevan
Eric Fellner
Foto
John Guleserian
Musikk
Nick Laird-Clowes
Steve McLaughlin
Nasjonalitet
Storbritannia
Originalspråk
Engelsk
Lengde
2 t. 3 min.
Produksjonsår
2013
Produksjonsselskap
NBCUniversal
Relativity Media
Working Title
Distribusjon
United International Pictures
Aldersgrense
7 år
Egnethet
Ungdom / Voksen
Begrunnelse
Skildringer av en dramatisk bilulykke gjør at filmen får 7-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene