Kyss meg for faen i helvete

Norgespremiere: 09.08.2013
Tillatt for alle
1 t. 34 min.
Drama / Komedie / Romantikk

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

#i(hjerte)teater #fotballdude #verdensstørsteidiot #forelskaifeilfyr? #denfølelsen

Kyss meg for faen i helvete er en forfriskende morsom og ærlig film om det å bli forelsket i helt feil fyr. Filmen er regissert av Stian Kristiansen, tidligere kjent for filmer som 'Mannen som elsket Yngve' og 'Jeg reiser alene'.

Tale, 17 (Eili Harboe) leder en amatørteatergruppe som årlig setter opp den tradisjonelle revyen med kassegitar og ku-kostymer. Men nå mener Tale at gruppa er klar for nye og større utfordringer, og hun klarer omsider å overbevise gruppa om å sette opp et stykke av den internasjonalt kjente dramatikeren, Jon Fosse.


En av Norges mest kjente skuespillere (Kristoffer Joner), midt i en livskrise, takker motvillig ja til å instruere dem. På visse betingelser. Han bestemmer seg for å caste stedets lokale helt Vegard, kaptein på fotballaget og verdens største idiot, i hovedrollen som Tales motspiller i dette poetiske, romantisk-tragiske teaterstykket.


Teatergruppa oppdager snart at instruktørens ambisjoner lager et helvete for dem alle. Og bedre blir det ikke når Tale merker at hun begynner å få følelser for denne håpløse fotballfyren uten skuespillertalent. Han er jo hennes rake motsetning, og helt feil for henne. Og hva da med den dyktige, kjekke profesjonelle fotografen (Rolf Kristian Larsen) hun passer mye bedre sammen med?


Om regissøren/manusforfatteren
Stian Kristiansen startet sin karriere som skuespiller. Han debuterte rett etter at han ble uteksaminert fra regilinjen ved Den norske filmskolen med Mannen som elsket Yngve (2008), som ble en stor publikumssuksess og vant fire Amandaer. Han har siden laget novellefilmen Videogutten (2011) og spillefilmen Jeg reiser alene (2011).

 

Fakta

Norgespremiere
09.08.2013
Originaltittel
Kyss meg for faen i helvete
Sjanger
Drama
Komedie
Romantikk
Skuespillere
Eili Harboe
Øyvind Larsen Runestad
Kristoffer Joner
Rolf Kristian Larsen
Regi
Stian Kristiansen
Manus
Kamilla Krogsveen
Stian Kristiansen
Ravn Lanesskog
Produsent
Sigve Endresen og Yngve Sæther
Nasjonalitet
Norge
Lengde
1 t. 34 min.
Produksjonsår
2013
Produksjonsselskap
Motlys AS
Distribusjon
Norsk Filmdistribusjon
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Ungdom / Voksen
Begrunnelse
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene