Delivery Man

Norgespremiere: 24.01.2014
7 år
1 t. 44 min.
Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

533 kids. 1 father. Something doesn't add up.

David Wozniak (Vince Vaughn) har bestandig levd en rolig og enkel tilværelse. Han er sjåfør for farens slakterforretning og er tilsynelatende fornøyd med å eksistere i en generell middelmådighet. David har et stort hjerte og sjarmerer alle han møter, men han er også umoden, ufokusert, sliter med gjeld og har et desperat behov for en retning i livet. Men når han oppdager at han er den biologiske faren til 533 barn og at 142 av dem saksøker ham for å få kjennskap til identiteten hans, endres alt, og David bestemmer seg for at han for en gangs skyld må ta ansvar for handlingene sine og gjøre det rette!

David er nysgjerrig på sitt nyfunne avkom, og begynner å lete dem opp. Ganske uventet begynner han å få sterke følelser for dem, og for første gang i lovet skjønner han hvor godt det føles å sette noen andre foran seg selv. David vil se dem lykkes i livet, og som en hemmelighetsfull skytsengel kommer han med råd når det er ønsket, oppmuntring når det trengs eller en skulder å gråte på ved anledning, og begynner å innse hvor mye han har gått glipp av her i verden.
Samtidig forteller kjæresten hans Emma (Cobie Smulders) at hun er gravid, men hun kjenner jo David og har ikke de store forhåpningene. Imidlertid har Davids ferske prøvelser hjulpet ham til å vokse på måter han aldri hadde trodd var mulig, og han innser omsider at han er blitt gitt en mening med livet, og denne gangen vil han ikke skuffe noen, aller minst barna sine.
Delivery Man er en hjertevarm komedie om livets utfordringer, om å gripe dagen og bli den personen du er skjebnebestemt å være.

Fakta

Norgespremiere
24.01.2014
Originaltittel
Delivery Man
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Vince Vaughn
Chris Pratt
Cobie Smulders
Britt Robertson
Jack Reynor
Regi
Ken Scott
Manus
Ken Scott
Produsent
Andre Rouleau
Scott Mednick
Mark Sourian
Ray Angelic
Nasjonalitet
USA
Språk
engelsk
Lengde
1 t. 44 min.
Produksjonsår
2013
Produksjonsselskap
DreamWorks SKG
Distribusjon
Nordisk Film Distribusjon
Aldersgrense
7 år
Egnethet
Ungdom / Voksen
Begrunnelse
Enkelte korte, dramatiske scener gjør at denne filmen får 7-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene