Miss Peregrines Home for Peculiar Children

Norgespremiere: 05.10.2016
12 år
2 t. 8 min.
Eventyr

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Basert på boken som lå på New York Times' bestselgerliste i 64 strake uker!

Fra den visjonære regissøren Tim Burton, og basert på den bestselgende romanen, kommer en uforglemmelig og spennende fortelling. Seksten år gamle Jake følger spor som tar ham til en mystisk øy, der han oppdager de falleferdige ruinene av Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Når Jake utforsker de forlatte soverommene og gangene, oppdager han at dets tidligere beboere var langt mer enn særegne; de eide utrolige krefter. Og de kan fortsatt være i live.

Gjennom hele sin oppvekst har Jake sin bestefar fortalt ham de utroligste historier. Historier fra da han flyktet fra grusomme monstre under andre verdenskrig, før han endte opp på et barnehjem i Wales. -Og historier om de underlige barna som bodde der, som hadde merkverdige og enestående egenskaper. Med tiden forstår han at bestefarens historier ikke er annet enn nettopp det, likevel klarer han ikke å legge fra seg nysgjerrigheten. En dag bestemmer han seg for å legge ut på en reise hvor han oppdager at sannheten om monstrene, bestefaren og de merkverdige barna er enda mer utrolig enn han kunne ane.

Fakta

Norgespremiere
05.10.2016
Originaltittel
Miss Peregrines Home for Peculiar Children
Sjanger
Eventyr
Skuespillere
Eva Green
Asa Butterfield
Samuel L. Jackson
Regi
Tim Burton
Manus
Ransom Riggs
Jane Goldman
Nasjonalitet
USA
Lengde
2 t. 8 min.
Distribusjon
Twentieth Century Fox Norway
Aldersgrense
12 år
Begrunnelse
Filmen har en urovekkende stemning og inneholder flere scener med skremmende skikkelser og skrekkeffekter. Den får derfor 12-årsgrense.

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene