Trolls

Norgespremiere: 21.10.2016
Tillatt for alle
1 t. 32 min.
Familiefilm

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Fra skaperne av SHREK, kommer et nytt fargesprakende, eventyrlig og musikalsk univers

Til høsten blir vi endelig kjent med DreamWorks Animation sine nyeste skapninger, nemlig TROLLS! I hovedrollene møter vi Poppy (Marion Ravn/Anna Kendrick) som den optimistiske lederen av Trollene, og hennes motpol, Kvist (Atle Pettersen/Justin Timberlake). Sammen legger de to ut på et eventyr som tar dem langt utenfor den verdenen de noensinne har kjent.

I denne fantastiske og fargesprakende familiekomedien får vi endelig bli bedre kjent med Trollenes verden! De kjenner ingen grenser for deres optimisme og positivitet, og deres hverdag består av sang og dans. Deres rake motsetninger er de pessimistiske Bergenserne, -det eneste som gjør dem lykkelig er når det er Troll på menyen.

Etter at Bergenserne invanderte Trollhjem, må den overoptimistiske Poppy, og hennes motsetning -den praktiske Kvist- legge ut på en reise for å redde vennene sine. Sammen legger duoen ut på en redningsaksjon full av eventyr og uhell -og de prøver å holde ut med hverandre akkurat lenge nok til å få jobben gjort.

Filmens soundtrack er produsert av Justin Timberlake og har fem originale sanger, -inkludert låter av Ariana Grande, Anna Kendrick og Gwen Stefani. Dette, sammen med en rekke hits fra 60- til 80-tallet.


I de norske rollene finner vi blant annet: Marion Ravn, Atle Pettersen, Siri Nilsen, Lise Karlsnes, Benjamin Helstad, Øyvind "Vinni" Sauvik, Anette Hoff, Christoffer Staib, Scott Maurstad, Mathilda Gressberg, Randolf Walderhaug, Stian Presthus, Kalle Øby.

Fakta

Norgespremiere
21.10.2016
Originaltittel
Trolls
Sjanger
Familiefilm
Skuespillere
Anna Kendrick
Zooey Deschanel
Justin Timberlake
Christine Baranski
Christopher Mintz-Plasse
James Corden
Kunal Nayyar
Gwen Stefani
Quvenzané Wallis
John Cleese
Russel Brand
Jeffrey Tambor
Ron Funches
Meg DeAngelis
Regi
Mike Mitchell
Manus
Erica Rivinoja
Produsent
Andrew Adamson
Gina Shay
Aron Warner
Dannie Festa
Foto
Yong Duk Jhun
Nasjonalitet
USA
Lengde
1 t. 32 min.
Produksjonsår
2016
Produksjonsselskap
DreamWorks Animation
Festa Entertainment
Distribusjon
Twentieth Century Fox Norway
Aldersgrense
Tillatt for alle
Begrunnelse
Denne filmen har enkelte noe truende bilder. Da disse er kortvarige og foregår innenfor en trygg og humoristisk ramme, blir filmen tillatt for alle.

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene