Jungelboken

Norgespremiere: 15.04.2016
9 år
1 t. 45 min.
Action / Eventyr

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Bli med inn i en magisk og frodig verden

Basert på Rudyard Kiplings tidløse historier og inspirert av Disneys klassiske, animerte film, kommer nå Jungelboken i en helt ny episk og eventyrlig live-action versjon.

Eventyret handler om Mowgli (Neel Sethi), en ung gutt som er oppfostret av en ulvefamilie, men som ikke lenger føler seg velkommen i jungelen når den fryktsomme tigeren Shere Khan (Idris Elba), som bærer arr fra Menneskene, sverger å eliminere det han ser som en trussel. Tvunget til å forlate det eneste hjemmet han noen gang har kjent, må Mowgli legge ut på en fengslende reise for å finne seg selv. Med på reisen har han sin mentor panteren Bagheera (Ben Kingsley) og den positive livsnyteren bjørnen Baloo (Bill Murray). På veien møter Mowgli jungeldyr som ikke akkurat vil hans beste, inkludert Kaa (Scarlett Johansson), en pytonslange som med sin forførende stemme og blikk hypnotiserer guttungen, og den overtalende King Louie (Christopher Walken), som forsøker å presse Mowgli til å avsløre hemmeligheten om den flyktige og dødelige røde blomsten: ild.
Jungelboken er vakkert laget i levende bilder, kombinert med fotorealistiske "CGI"-dyr og omgivelser, og den nyeste teknologien og historieforteller-teknikken er brukt for å ta publikum med inn i en magisk og frodig verden.

Det ville eventyret svinger inn på en kino nær deg 15. april.

Fakta

Norgespremiere
15.04.2016
Originaltittel
The Jungle Book
Sjanger
Action
Eventyr
Skuespillere
Bill Murray
Ben Kingsley
Idris Elba
Lupita Nyong?o
Scarlett Johansson
Giancarlo Esposito
Neel Sethi og Christopher Walken
Regi
Jon Favreau
Manus
Justin Marks
Produsent
Jon Favreau
Brigham Taylor
Foto
Bill Pope
Musikk
John Debney
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
engelsk
Lengde
1 t. 45 min.
Produksjonsår
2016
Produksjonsselskap
Fairview Entertainment
Moving Picture Company (MPC)
Walt Disney Pictures
Distribusjon
The Walt Disney Company Nordic
Aldersgrense
9 år
Begrunnelse
Partier med mørk og utrygg stemning, truende skikkelser og faretruende situasjoner gjør at denne filmen får 9-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene