Trainwreck

Norgespremiere: 14.08.2015
12 år
2 t. 4 min.
Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Livet går ikke alltid på skinner

En ny hysterisk Judd Apatow-komedie i beste "Bridesmaids"-stil, om en ung kvinne som sliter med å få livet sitt til å gå på skinner. Med komikerstjerneskuddet Amy Schumer i hovedrollen.

Siden hun var liten, har faren til Amy pepret henne med budskapet om at monogami ikke er realistisk. I voksen alder er Amy en magasinjournalist som lever etter det mantraet. Hun stortrives med å ikke ta ansvar for noe hun gjør, og ikke være romantisk forpliktet. Men når hun skal intervjue den sjarmerende og suksessfulle sportslegen Aaron Conners, merker Amy at hun begynner å falle for ham. Snart begynner hun å lure på om det omsider er på tide å voksen, og om det faktisk er noe som heter ekte kjærlighet.

Judd Apatow, regissøren av "The 40-Year-Old Virgin" og "Knocked Up", er tilbake med den nye, morsomme komedien "Trainwreck". Amy Schumer, kjent fra TV-komiserien "Inside Amy Schumer", spiller hovedrollen og har skrevet manuset. I øvrige roller finner vi Brie Larson, Tilda Swinton, Bill Hadder, John Cena og LeBron James.

Fakta

Norgespremiere
14.08.2015
Originaltittel
Trainwreck
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Bill Hader
Amy Schumer
Tilda Swinton
Colin Quinn
Vanessa Bayer
Brie Larson
Regi
Judd Apatow
Manus
Amy Schumer
Produsent
Judd Apatow
Barry Mendel
Foto
Jody Lee Lipes
Musikk
Jon Brion
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
engelsk
Lengde
2 t. 4 min.
Produksjonsår
2015
Produksjonsselskap
Universal
Apatow
Distribusjon
United International Pictures
Aldersgrense
12 år
Begrunnelse
Denne komedien har en seksualisert dialog og innhold som kan virke støtende på barns normer. Filmen får derfor 12-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene