Independence Day: Resurgence

Norgespremiere: 01.07.2016
12 år
1 t. 59 min.
Action / Eventyr / Sci-Fi

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Vi har alltid visst at de skulle komme tilbake..

Etter at filmen INDEPENDENCE DAY i 1996 omdefinerte hele katastrofe-sjangeren, kommer nå regissør Roland Emmerich med neste kapittel i en storslagen skala.

Med et bakteppe satt til 20 år etter invasjonen som kunne ha utryddet menneskeheten, presenterer nå INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE en alternativ virkelighet til vår verden i dag. Ved hjelp av gjenvunnet utenomjordisk teknologi, har nasjonene på jorden gått sammen om å opprette et enormt forsvarsprogram, Earth Space Defense program (ESD) for å beskytte planeten. På tross av dette gedigne samarbeidet, kan likevel ingenting forberede menneskeheten når romvesenene returnerer til jorda....

I filmen presenteres vi for både gamle og nye helter;

LIAM HEMSWORTH (Jake Morrison):
Liam er den yngste i søskenkullet på tre gutter, der alle har fremadstormende karrierer som skuespillere. Hans egen karriere startet da han fikk en rolle i den populære tv-serien HOME AND AWAY, og siden den gang han har landet større og større jobber slik som KNOWING, THE LAST SONG og ikke minst i THE HUNGER GAMES-triologien.


JEFF GOLDBLUM (David Levinson):
Helt siden midten av 70-tallet har Jeff vært vært en skuespiller som har gjort seg bemerket på flere arenaer som teater, film og TV. Mange kjenner han som en av de store skuespillerne fra 90-tallet, da han hadde store roller i filmer som JURASSIC PARK og den første INDEPENDENCE DAY.


JESSIE USHER (Dylan Hiller):
Omtalt som en "Rising star" av selveste The Hollywood Reporter, er Jessie en skuespiller vel verdt å merke seg. Han har hatt flere gjesteroller i serier som blant annet NUMB3RS, THE MENTALIST og CRIMINAL MINDS, mens hans store gjennombrudd kom etter at han landet hovedrollen i serien SURVIVOR'S REMORSE som nå er i sin tredje sesong.


BILL PULLMAN (President Whitmore):
Bill har i løpet av sin karriere spilt i over 70 ulike filmer og tatt del i en rekke serier. I dag er han dessuten en skuespiller som jobber på teaterscener som blant annet Broadway. På kino-lerretet de senere årene, kjenner vi han best ifra rollen som presidenten i den første INDEPENDENCE DAY, MENS DU SOV, LOST HIGHWAY og THE EQUALIZER.

Fakta

Norgespremiere
01.07.2016
Originaltittel
Independence Day: Resurgence
Sjanger
Action
Eventyr
Sci-Fi
Skuespillere
Liam Hemsworth
Jeff Goldblum
Bill Pullman
Judd Hirsch
Vivica A. Fox
Brent Spiner
Charlotte Gainsbourg
Jessie Usher
Maika Monroe
Sela Ward
Regi
Roland Emmerich
Manus
Roland Emmerich
Dean Devlin
James Vanderbilt
Produsent
Dean Devlin
Rolan Emmerich
Volker Engel
Harald Kloser
Carsten H.W. Lorenz
Marc Weigert
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
engelsk
Lengde
1 t. 59 min.
Produksjonsår
2016
Distribusjon
Twentieth Century Fox Norway
Aldersgrense
12 år
Begrunnelse
Actionvold i et tydelig fantasiunivers gjør at denne filmen får 12-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene