Karsten og Petra lager teater

Norgespremiere: 27.10.2017
Tillatt for alle
1 t. 21 min.
Barnefilm / Familiefilm

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Karsten og Petra drar på teater med barnehagen. Etter å ha sett Tornerose vil Petra lære mer om teater og Karsten fatter interesse for lyssettingen. Etter et spennende møte med teaterdukkene har Løveungen og Frøken Kanin lyst til å bli skuespillere.

I barnehagen hører Karsten og Petra om et barnehjem i India som ikke har elektrisitet. Barna får en lys idé: De vil samle inn penger til barnehjemmet ved å lage en teaterforestilling om lysnisser som bringer lys i mørket. Nå starter prosessen med å skape manus, sang, dans, kostymer og scenografi. Og best av alt - alle kosedyrene får lov til å være med i teaterforestillingen!

Barn og foreldre jobber iherdig med å få forestillingen klar i tide. Men problemene baller på seg. De behøver et større lokale, og ikke minst, et publikum! Og hva skal de gjøre når følgespotten som Karsten skaffet kortslutter alle lys? Den største utfordringen oppstår når Petra vrikker ankelen sin og ikke kan spille hovedrollen som lysnissemor. Tør Karsten å ta oppgaven på sparket, uten å ha øvd? Heldigvis kommer hjelpen fra uventet hold ...

Fakta

Norgespremiere
27.10.2017
Originaltittel
Karsten og Petra lager teater
Sjanger
Barnefilm
Familiefilm
Skuespillere
Oliver Dahl
Alba Ørbeck-Nilssen
Regi
Arne Lindtner Næss
Aurora Langaas Gossé
Manus
Arne Lindtner Næss
Produsent
Dyveke Bjørkly Graver
Silje Hopland Eik
Foto
Marton Miklauzic
Musikk
Lars Kilevold
Nasjonalitet
Norge
Originalspråk
norsk
Lengde
1 t. 21 min.
Produksjonsår
2017
Produksjonsselskap
Cinenord Kidstory AS
Distribusjon
SF Norge
Aldersgrense
Tillatt for alle
Begrunnelse
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene