Rampage

Norgespremiere: 13.04.2018
12 år
1 t. 47 min.
Action / Eventyr

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Primatologen Davis Okoye (Johnson), holder seg normalt unna andre mennesker, men til gjengjeld deler han et ubrytelig bånd med George, en ekstraordinært intelligent, sølvrygget gorilla, som han har passet siden den ble født. Men da et uautorisert, genetisk eksperiment går veldig, veldig galt, omgjøres den ellers så følsomme apen til et rasende monster av gigantiske proposjoner.

Og som om det ikke er nok, blir det snart sjokkerende klart for alle, at det samtidig ble skapt en rekke andre gale, gigantiske, genetisk muterte monstre. Mens de genetisk sett nyfødte alfa monstre river seg tvers gjennom Nord-Amerika og utsletter alt på deres vi, prøver Okoye sammen med en miskrediteret genforsker å finne en motgift til de altødeleggende kjempene. Sammen tvinges de til å kjempe seg gjennom en lang rekke konfrontasjoner med monstrene i et desperat kappløp for ikke bare å forhindre en global katastrofe, men også redde den opprinnelige forskremte gorillaen, som engang var Okoyes beste - og eneste - venn?

Rampage er regissert av Brad Peyton (San Andreas), etter manus av Ryan Engle (Non-Stop), Carlton Cuse (San Andreas), Ryan J. Condal (tv-serien Colony) og Adam Sztykiel (Due Date), etter historie av Ryan Engle, basert på det klassiske videospillet, Rampage.

Fakta

Norgespremiere
13.04.2018
Originaltittel
Rampage
Sjanger
Action
Eventyr
Skuespillere
Dwayne Johnson
Naomie Harris
Regi
Brad Peyton
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
engelsk
Lengde
1 t. 47 min.
Produksjonsår
2018
Distribusjon
SF Norge
Aldersgrense
12 år
Begrunnelse
Denne sci-fi/actionfilmen inneholder intense actionscener og enkelte voldshandlinger. Da disse foregår innenfor en urealistisk ramme, får filmen 12-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Få med deg disse filmene