Tomb Raider

Norgespremiere: 16.03.2018
Action / Eventyr
Tomb Raider er lagt til min liste

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

I dette action eventyret følger vi Lara Croft på sin reise for å løse mysteriet rundt farens forsvinning. Filmen er basert på videospillet Tomb Raider.

Lara Croft er en selvstendig 21 åring, og datter av en eksentrisk eventyrer som forsvant når Lara knapt var blitt tenåring. Lara bor i de kaotisk trendy gatene i Øst-London hvor hun jobber som sykkelbud. Hun sliter med å få endene til å møtes og til å møte opp på skolen. Fast bestemt på å gå sin egen vei nekter hun å innse, og tro på, at faren virkelig er borte. Lara rådes til å gå videre etter syv år uten han, noe hun nekter å høre på.

Lara skjønner ikke helt selv hva som driver henne til å prøve å løse gåten rundt farens mystiske død. Stikk i strid med farens siste ønske bestemmer hun seg for å etterlate alt hun har i London for å oppsøke farens siste destinasjon. Turen går til en grav på en mystisk øy et sted utenfor Japan. Lara reiser kun bevæpnet med sitt skarpe sinn, blind tro og stahet. Det blir en lang og farlig reise, men hvis hun overlever ferden kan hun fortjene navnet Tomb Raider.

Fakta

Norgespremiere
16.03.2018
Originaltittel
Tomb Rider
Sjanger
Action
Eventyr
Skuespillere
Alicia Vikander Walton Goggins Daniel Wu Dominic West
Regi
Roar Uthaug
Produsent
Graham King
Gary Barber
Nasjonalitet
USA
Språk
engelsk
Produksjonsår
2017
Distribusjon
SF Norge

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene