Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant

Norgespremiere: 27.09.2019
Barnefilm / Familiefilm

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

En sulten guttunge på flukt, en livsfarlig jungelfyrste og selveste Kongen på havet i et eventyrlig kappløp om få tak i den magiske diamant.

Den livsfarlige jungelfyrsten Maga Kahn og den onde dronning Sirikit har endelig fått tak i den magiske diamant. Ryktet sier at den kan oppfylle ønsker ved fullmåne. Maga Kahn drømmer om å kunne tåle sol slik at han fritt kan bevege seg ut av den mørke jungelen, men innen måneskinnet kommer blir diamanten stjålet av guttungen Marco. En rasende Maga Kahn sender alle sine apesoldater ut i jungelen for å jakte på guttungen. Den magiske diamant må tilbake, koste hva det koste vil! Samtidig har Pinky slått seg til ro i Kjuttaviga og lever bekymringsløse dager, mens Sunniva kjeder seg og drømmer om eventyr. Eventyret kommer fra uventet hold når Kaptein Sabeltann og hans mest betrodde menn plutselig dukker opp. Snart befinner Pinky og Sunniva seg om bord på Den Sorte Dame i et vanvittig kappløp for å finne den magiske diamant.

Bak filmen står animasjonsstudioet Qvisten Animation, som ga deg Dyrene i Hakkebakkeskogen, KuToppen og Flåklypa-trilogien. For å ta historien om den magiske diamant til lerretet har regissørene Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune fått med seg noen av verdens beste karaktertegnere og animatører på laget.

Fakta

Norgespremiere
27.09.2019
Sjanger
Barnefilm
Familiefilm
Skuespillere
Kyrre Sydness
Siri Skjeggedal
Leonard Eike
Tobias Santelmann
Jan Martin Johansen
Trond Fausa Aurvåg
Jonas Urstad
Kristoffer Olsen
Bartek Kaminski
Charlotte Frogner
Jon Øigarden
Ida Eike
Laila Goody
Niklas Gundersen
Regi
Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune
Manus
Karsten Fullu
Produsent
Heidi Sandberg
Eirik Smidesang Slåen
Ove Heiborg
Nasjonalitet
Norge
Originalspråk
norsk
Produksjonsår
2019
Produksjonsselskap
Qvisten Animation AS
Distribusjon
Nordisk Film Distribusjon

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene