Smaken av Toscana

Norgespremiere: 18.01.2019
Tillatt for alle
1 t. 31 min.
Familiefilm

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Drøm deg vekk til Italiensk sommer med denne varme og flotte filmen "Smaken av Toscana".

Francesco Falaschis nydelige komedie tar oss på en kulinarisk biltur til Toscana, som kulminerer i en konkurranse for unge kokker. Arturo (Vinicio Marchioni) er en av Italias anerkjente kjøkkensjefer med et noe «mindre» sinnshåndteringsproblem. Etter et kort opphold i fengsel blir han tilbudt og utfører samfunnstjeneste på en skole for tenåringer med Asperger.

Hans studenter er ivrige etter å lære, spesielt Guido (Luigi Fedele), en ung mann som husker hver eneste ingrediens i hver oppskrift. I begynnelsen så ser Arturo på Guido som en stor forpliktelse, men guttens entusiasme for mat tenner fort gnisten på sin mentor. Arturo forsinker derfor sin flytting til Milano for å lage mat i en elegant restaurant når muligheten oppstår, for heller å følge Guido til konkurransen i Toscanas hovedstad.
Overraskende nok så er det et faktum at juryens president er Daniel Marinari (Nicola Siri), Arturo's ex-samarbeidspartner og mannen Arturo anser som ansvarlig for sine tidligere problemer som førte han i fengsel. Mens Arturo konfronterer sin fortid og Guido står overfor konkurransepresset, utvikler de et oppriktige godt vennskap som gjør at de begge føler på sine verdier.

Fakta

Norgespremiere
18.01.2019
Originaltittel
Quanto basta
Sjanger
Familiefilm
Skuespillere
Vinicio Marchioni
Valeria Solarino
Luigi Fedele
Nicola Siri
Mirko Frezza
Benedetta Porcaroli
Gianfranco Gallo
Alessandro Haber
Regi
Francesco Falaschi
Manus
Filippo Bologna
Ugo Chiti
Federico Sperindei
Francesco Falaschi
Produsent
Guglielmo Marchetti
Daniele Mazzocca
Foto
Stefano Falivene
Musikk
Paolo Vivaldi
Nasjonalitet
Italia
Originalspråk
italiensk
Lengde
1 t. 31 min.
Produksjonsår
2018
Distribusjon
Manymore AS
Aldersgrense
Tillatt for alle
Begrunnelse
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene