Geparden Maleika

Norgespremiere: 15.03.2019
Tillatt for alle
1 t. 25 min.
Familiefilm

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Naturen er nådeløs! Men ingenting er sterkere enn en ubetinget kjærlighet fra en mor til hennes elskede barn.

Skuespilleren, Marianne Sand har fortellerstemmen i denne meget sjarmerende filmen. Geparden Maleika får ikke mindre enn 6 unger denne gangen(normalt får de 3-4). Dette er den utrolige og gripende filmen om Maleika og hennes seks sjarmerende unger; Martha, Malte, Mirelèe, Marlo, Mia og Majet. Vi er så heldige å få følge dem på i medgang og motgang, fra ungene blir født, til de forlater «redet». Denne filmen griper deg i hjertet fra begynnelse til slutt. Maleika er nå 12 år gammel når hun føder dette kullet. I tidligere kull klarte kun en av dem det til voksen alder. Denne gangen derimot, lykkes det heldigvis bedre for Maleika.

Maleika forteller den utrolige historien om en gepard mor og hennes seks søte unger. Martha, Malte, Mirelèe, Marlo, Mia og Majet. De bor i det fantastiske landskapet i Masai Mara naturreservatet. Her opplever gepard-familien eventyrlystne, vanskelige og morsomme øyeblikk i deres kamp for overlevelse. Etter å ha ledsaget henne i 3 år, lar kunstneren, og naturfotografen Matto Barfuss sitt publikum ta et uvanlig intimt innblikk i livet til denne ekstraordinære gepard familien.

Fakta

Norgespremiere
15.03.2019
Originaltittel
Maleika
Sjanger
Familiefilm
Skuespillere
Max Moor
Moritz Brendel
Matto Barfuss
Anne Alexander Sieder
Norske stemmer
Marianne Sand
Regi
Matto Barfuss
Manus
Matto Barfuss Lorena Josowic
Produsent
Matto Barfuss
Foto
Matto Barfuss Martina Jandova
Musikk
Jan Kalesnikovich Petr Marx Vladimír Suchý
Nasjonalitet
Tyskland
Originalspråk
norsk
Lengde
1 t. 25 min.
Produksjonsår
2017
Distribusjon
Manymore AS
Aldersgrense
Tillatt for alle
Begrunnelse
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

Trailere og klipp

Få med deg disse filmene