Glass

Norgespremiere: 18.01.2019
2 t. 8 min.
Drama / Sci-Fi / Spenning / Thriller

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

M. Night Shyamalan bringer sammen fortellingene fra to av sine suksessfilmer Unbreakable (2000) og Split (2016) i denne helt nye, eksplosive og tegneserie-inspirerte thrilleren Glass.

Bruce Willis returnerer fra Unbreakable i rollen som David Dunn, vi møter også igjen Samuel L. Jackson kjent i rollen som Elijah Price og under pseudonymet Mr. Glass. Fra Split returnerer James McAvoy i rollen som Kevin Wendell Crumb og hans mange og forstyrrede identiteter. Casey Cooke, kjent for å være den eneste som har overlevd et møte med The Beast, spilles også denne gangen av Anya Taylor-Joy.
Glass fortsetter der Split sluttet. Dunn fortsetter å forfølge Crumbs overmenneskelige identitet The Beast, i en serie av eskalerende møter. I skyggene lurer Price, som framstår som selve orkestratoren og sitter på hemmeligheten, som er av avgjørende betydning for både Dunn og Crumbs.

Denne rivende kulminasjonen av blockbusters er produsert av Shyamalan og Blumhouse Production's Jason Blum, De produserer igjen med Ashwin Rajan og Marc Bienstock, og Steven Schneider, denne gangen som executive producers.

Fakta

Norgespremiere
18.01.2019
Originaltittel
Glass
Sjanger
Drama
Sci-Fi
Spenning
Thriller
Skuespillere
Bruce Willis
Anya Taylor-Joy
Sarah Paulson
James McAvoy
Samuel L. Jackson
Regi
M. Night Shyamalan
Manus
M. Night Shyamalan
Nasjonalitet
USA
Språk
engelsk
Lengde
2 t. 8 min.
Produksjonsår
2018
Produksjonsselskap
Blinding Edge Pictures
Blumhouse Productions
Distribusjon
The Walt Disney Company Nordic

Trailere og klipp

Få med deg disse filmene