Maria By Callas

Norgespremiere: 26.04.2019
Tillatt for alle
1 t. 53 min.
Dokumentar

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Maria by Callas gir et gripende innblikk i tilværelsen til en av de største operasangerne i det 20. århundrede, gresk-amerikanske Maria Callas. Livet hennes var ofte like dramatisk av scenen som på. Hun døde i 1977, bare 53 år gammel. Regissør Tom Volf har satt sammen restaurert arkivmateriale og funnet lydopptak der superstjernen selv forteller. Vi får også se utdrag fra konserter i operahus verden over. Resultatet er både et levende tidsbilde og en konsertfilm med en unik hovedperson i sentrum.

"Maria By Callas" gir oss mulighet til å se henne utfolde seg i sine mest kjente arier fra operaene Norma, La Traviata, Carmen og Tosca. Som hun sa til David Frost: «If someone really tries to listen to me, he will find all myself there.»

Filmen omhandler også det som var hennes store kjærlighet, forretningsmannen Aristotle Onassis. Deres forhold fortsatte også etter at han giftet seg med Jackie Kennedy, og trekantdramaet var en av favoritt-temaene for datidens internasjonale tabloider.

Fakta

Norgespremiere
26.04.2019
Originaltittel
Maria By Callas
Sjanger
Dokumentar
Medvirkende
Maria Callas
Joyce DiDonato
Aristotle Onassis
Vittorio De Sica
Pier Paolo Pasolini
Luchino Visconti
Omar Sharif
Regi
Tom Volf
Nasjonalitet
Frankrike
Originalspråk
engelsk/fransk/italiensk
Lengde
1 t. 53 min.
Distribusjon
Selmer Media
Aldersgrense
Tillatt for alle
Begrunnelse
Denne filmen inneholder ingen scener som anses å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene