Maleficent: Mistress of Evil

Norgespremiere: 16.10.2019
9 år
1 t. 58 min.
Eventyr / Familiefilm / Fantasy

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Maleficent: Mistress of Evil, er oppfølger til den internasjonale box-office suksessen Maleficent fra 2014. Vi møter igjen Angelina Jolie og Elle Fanning i sine roller som den mørke feen Maleficent og prinsesse Aurora, to velkjente karakterer fra studioets klassiske animasjonsfilm Tornerose, hvis utrolige historie ble gjort levende på det store lerretet i Maleficent. På rollelisten finner vi nå også Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Harris Dickinson, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple og Lesley Manville. Maleficent: Mistress of Evil kommer på kinoe over hele landet fra 16. oktober 2019.

Maleficent: Mistress of Evil er et fantasy-eventyr som tar oss flere år etter hendelsene i Maleficent, hvor publikum ble kjent med hendelsen som frøs hjertet til en av Disney sin mest beryktede skurker og drev henne til å kaste en forbannelsen over babyen, Prinsesse Aurora. Filmen fortsetter å utforske det komplekse forholdet mellom feen med de to horn og Aurora, som snart blir dronning, da de i møte med nye fiender må danne nye allianser i kampen for å forsvare sitt rike og dets magiske skapninger. Filmen er regissert av Joachim Rønning, basert på en historie av Linda Woolverton , manuskritet er av Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue & Noah Harpster. Filmen er produsert av Joe Roth, Angelina Jolie og Duncan Henderson, med Matt Smith, Jeff Kirschenbaum og Michael Vieira som produsenter.

Fakta

Norgespremiere
16.10.2019
Originaltittel
Maleficent: Mistress of Evil
Sjanger
Eventyr
Familiefilm
Fantasy
Skuespillere
Angelina Jolie
Juno Temple
Elle Fanning
Michelle Pfeiffer
Regi
Joachim Rønning
Manus
Micah Fitzerman-Blue
Noah Harpster
Linda Woolverton
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
engelsk
Lengde
1 t. 58 min.
Produksjonsår
2019
Produksjonsselskap
The Walt Disney Company
Distribusjon
The Walt Disney Company Nordic
Aldersgrense
9 år
Begrunnelse
Filmen inneholder partier med voldsomme scener, kraftige effekter og truende skikkelser. Den får derfor aldersgrense 9 år.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene