Guddommelig kjærlighet

Norgespremiere: 25.12.2019
18 år
1 t. 40 min.
Drama

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

En uortodoks religiøs fabel fra Brasil

Brasil, 2027. Samfunnet er gjennomsyret av konservativ, evangelisk kristendom.

Joana jobber på et statlig kontor hvor par kan søke om skilsmisse. Som en god troende prøver hun å hindre parene fra å skille seg ved å invitere dem til "Gudommelig kjærlighet". Dette er en liten, alternativ religiøs gruppe for ektepar, som også Joana og mannen hennes tilhører. For dette arbeidet håper hun å bli belønnet av Gud. Hennes høyeste ønske er å bli gravid, men hun og mannen kan ikke få barn. Men så skjer det noe som utfordrer hennes tro. 

GUDDOMMELIG KJÆRLIGHET er regissør Gabriel Mascaros tredje spillefilm og den hadde premiere på Sundance og Berlin filmfestival. Hans forrige film, NEON BULL (2015) var en festival-hit verden over og ble distribuert på kino i Norge. Mascaro retter med denne filmen et kritisk blikk på den politiske utviklingen i landet, men GUDDOMMELIG KJÆRLIGHET er også en annerledes og overraskende film om religion og tro.

En alternativ julefilm - på kino fra 25. desember!

Regissør Gabriel Mascaro om filmen:

“I stedet for å fortelle en historie fra et ståsted til en karakter som kjemper mot det konservative skiftet - noe som sikkert hadde vært enklere for meg å skildre - ønsket jeg å utfordre meg selv til å gjøre det motsatte. Å fortelle historien til en kvinne som som er oppslukt av ønsket om å radikalt flytte samfunnet i en mer konservativ, religiøs retning. Dette er ikke en film bare om Brasil. GUDDOMMELIG KJÆRLIGHET er en kommentar til de konservative, fanatiske og nasjonalistiske vindene som sprer seg i hele verden.”

Fakta

Norgespremiere
25.12.2019
Originaltittel
Divino amor
Sjanger
Drama
Skuespillere
Dira Paes
Julio Machado
Emilio de Melo
Teca Pereira
Calum Rio
Regi
Gabriel Mascaro
Manus
Gabriel Mascaro
Rachel Daisy Ellis
Lucas Paraizo
Esdras Bezerra
Produsent
Rachel Daisy Ellis
Foto
Diego Garcia
Musikk
Juan Campodónico
Santiago Marrero
Otávio Santos
Nasjonalitet
Brasil
Originalspråk
portugisisk
Lengde
1 t. 40 min.
Produksjonsår
2019
Produksjonsselskap
Desvia
Distribusjon
Mer Filmdistribusjon
Aldersgrense
18 år

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene