100 ting

Norgespremiere: 24.01.2020
9 år
1 t. 51 min.
Komedie / Drama / Romantikk

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Klarer du å leve av 100 ting i 100 dager?

Bestekompisene Toni og Paul vedder på at de kan gi avkall på alle eiendelene sine i 100 dager, hvor de får én gjenstand tilbake hver dag. I løpet av dette veddemålet innser de to at det eneste de ikke kan være uten er vennskapet deres. En historie om forbrukersamfunnet og jakten etter de virkelig viktige tingene i livet.

Toni elsker espressomaskinen sin. Paul elsker sin smarttelefon. Toni kan ikke gjøre noe uten hårvekstpillene. Paul kan ikke fungere uten Amazon, Siri og hans hellige joggesko. Begge kan ikke klare en dag uten vennskapet deres, men hver dag er en konstant kamp for å se hvem som er størst og best. Alt forandrer seg når de befinner seg hjemme uten eiendeler, nakne og forfrosne. Det er dag 1 av et 100-dagers veddemål Toni og Paul har inngått med hverandre. De har gitt opp alt de eier, og vil bare få én ting tilbake hver dag. Hvor mye trenger vi egentlig, og hvem er vi uten tingene våre? Plutselig blir hverdagen uhyre komplisert, men også utrolig enkel for Toni og Paul, hvis det ikke var for det pågående veddemålet og deres ønske om å vinne over den andre. En historie om forbrukersamfunnet og jakten etter de virkelig viktige tingene i livet.

Fakta

Norgespremiere
24.01.2020
Originaltittel
100 Dinge
Sjanger
Komedie
Drama
Romantikk
Skuespillere
Florian David Fitz
Matthias Schweighöfer
Miriam Stein
Hannelore Elsner
Katharina Thalbach
Norske stemmer
--
Regi
Florian David Fitz
Manus
Florian David Fitz
Produsent
Dan Maag
Daniel Sonnabend
Foto
Bernhard Jasper
Musikk
Josef Bach
Arne Schumann
Nasjonalitet
Tyskland
Originalspråk
tysk
Lengde
1 t. 51 min.
Produksjonsår
2018
Produksjonsselskap
Pantaleon Films
Warner Bros.
Erfttal Film
Distribusjon
Northern Film Group AS
Aldersgrense
9 år
Begrunnelse
Filmen inneholder et voldsinnslag og en seksuell skildring. Da disse er kortvarige og lite nærgående får filmen 9-årsgrense.

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene