Just My Luck

Norgespremiere: 18.08.2006
Tillatt for alle
1 t. 42 min.
KOMEDIE, ROMANTIKK

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Stjerneskuddet Lindsay Lohan spiller hovedrollen i denne sjarmerende komedien om en ung jente med utrolig flaks. Alt går hennes vei til hun en dag kysser feil gutt, den konstant uheldige Jake. Plutselig er flaksen hennes som blåst vekk og når hun innser at den er blitt overført til Jake gjør hun alt i sin makt for å få flaksen tilbake.
Ashley Albright er verdens heldigste kvinne, en person som altfor lett har fått glede av alt det gode livet har å by på. Hun kan velge et tilfeldig lodd og vinne førstepremien når som helst. I New York, verdens travleste by, trenger hun aldri vente på drosje. Og hun har en fabelaktig jobb i et prestisjetungt reklamebyrå. Alt går Ashleys vei. Og nå har hun fått en suveren mulighet til å fremme karrieren: Hun skal arrangere et maskeradeball på Manhattan for platemogulen Damon Phillips og selskapet hans.

Jake, på den annen side, er rammet av uflaks. Alltid. Det regner bestandig fra skyene som henger over ham, buksene hans truer alltid med å revne, han jobber som toalettvasker i en bowlinghall. Men selv et konstant bombardement av katastrofer kan ikke slukke Jakes drømmer. Han tror muligheten vil by seg når han oppdager rockbandet McFly. Hvis Jake bare kan holde uflaksen sin på avstand en eneste kveld, kan han snike seg inn på maskeradeballet og gi McFlys CD til musikkgiganten Damon Phillips.

Denne kvelden der drømmer kan bli oppfylt eller knust, fører skjebnen Ashley og Jake sammen på dansegulvet. De opplever en umiddelbar kjemi og deler et kyss som slår gnister - og med det ene kysset bytter deres respektive hell og uhell plass. Plutselig revner kjolen til Ashley, hælen på skoen hennes brekker. Hellet ser ut til å ha tatt slutt. Jake, i hastverket med å nå Phillips før han forlater festen, ender opp med å redde platemogulens liv, og med det får han sjansen til å oppfylle sine drømmer.

Når Ashley desperat forsøker å gjenvinne hellet hun alltid har tatt for gitt, begynner hun å innse at det ikke nødvendigvis er det å ha flaks, men det du gjør med flaksen, som teller. Og hennes beste håp om frelse finnes i den mannen som holder nøkkelen til hennes overraskende nye tilværelse.

LINDSAY LOHAN er blant Hollywoods mest populære unge kvinnelige skuespillere. Blant filmene hennes kan vi nevne Mean Girls, Freaky Friday, Herbie Fully Loaded, Confessions Of A Teenage Drama Queen og The Parent Trap.

CHRIS PINE har vært å se i TV-serier som Six Feet Under, CSI: Miami, Akutten og The Guardian, og i filmer som Confession og The Princess Diaries 2: Royal Engagement.

FAIZON LOVE er kjent fra blant annet Blue Crush, Elf, Wonderland, Made, Money Talks, The Fighting Temptations, Friday og A Thin Line Between Love And Hate.

MISSI PYLE har spilt blant annet i Charlie og sjokoladefabrikken, Bringing Down The House, Kanonball og 50 First Dates.

Det engelske rockbandet McFLY spiller seg selv. De har tatt navnet sitt fra Michael J. Fox' rollefigur Marty McFly i Tilbake til fremtiden-filmene, og har gitt ut to plater så langt.

Fakta

Norgespremiere
18.08.2006
Originaltittel
Just My Luck
Sjanger
KOMEDIE, ROMANTIKK
Skuespillere
Lindsay Lohan
Chris Pine
Faizon Love
Missi Pyle
Samaire Armstrong
Regi
Donald Petrie
Manus
I. Marlene King
Amy Harris
Produsent
Marjorie Shik
Joseph M. Caracciolo Jr.
Arnon Milchan
Ellen H. Schwartz
Bruce Willis
Arnold Rifkin
Foto
Dean Semler
Musikk
Teddy Castellucci
Nasjonalitet
USA
Lengde
1 t. 42 min.
Produksjonsår
2006
Produksjonsselskap
New Regency Pictures
Cheyenne Enterprises
Regency Enterprises
Distribusjon
Fox Films AS
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Ungdom
Begrunnelse
Ingen scener er egnet til å skremme de aller yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene