Jungeldyret Hugo på ville veier

Norgespremiere: 25.04.2008
Tillatt for alle
1 t. 17 min.
Barnefilm

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Hugo og hans trofaste venninne, revejenta Rita, har funnet et fristed på en liten øy hos deres venn og beskytter, skipskokken Dellekaj. Men Hugo kjeder seg i det kalde, nordiske klimaet og begir seg ut på en dumdristig epleslang .
Han blir oppdaget, og dermed starter den ville jakten som bringer dem til junglen. Hugo er svært ettertraktet av vitenskapsmennene professor Strix og dr. Sturmdrang, som begge er ute etter å ta det sjeldne jungeldyret under vitenskapelig behandling.

Men general Maximus, den diktatoriske herskeren av Junglandia, gjør også krav på jungeldyret, fordi det stammer fra den jungelen som han rydder for å grave gull og utvinne olje.

TV-stjernen Donna Prima går i kompaniskap med general Maximus om produksjonen av en parfyme, fremstilt av jungelens blomster. De vil bruke Hugo som blikkfang og "varemerke" i lanseringen. Professor Strix kidnapper Hugo og vil skjære ham opp og undersøke innvollene hans for så å benytte ham til kloning, så våre små helter har problemer nok å stri med, inntil vi kommer frem til slutten, som har en satirisk, miljøpolitisk brodd.

Fakta

Norgespremiere
25.04.2008
Originaltittel
Jungeldyret Hugo 3
Sjanger
Barnefilm
Skuespillere
Nis Bank-Mikkelsen
Kaya Brüel
Søs Egelind
Regi
Jørgen Lerdam og Flemming Qvist Møller
Manus
Flemming Qvist Møller
Produsent
Per Holst
Aage Aaberge
Musikk
Trond Bjerknes
Nasjonalitet
Danmark
Språk
Norsk
Lengde
1 t. 17 min.
Produksjonsår
2007
Produksjonsselskap
Nordisk Film / A-Film
Distribusjon
Nordisk Filmdistribusjon
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Barn
Begrunnelse
Denne animasjonsfilmen har en lett og munter stemning. Filmen inneholder enkelte dramatiske scener, men disse er kortvarige og antas derfor ikke å skade de aller yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene